Βόμβα Ρουμελιώτη στο Βραχάτι

Ο Νίκος Ρουμελιώτης θα παίξει part time στον Παμβοχαϊκό

Βόμβα Ρουμελιώτη στο Βραχάτι

Ο Νίκος Ρουμελιώτης, πρώην διαγώνιος της Εθνικής, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής δεν κρέμασε τα παπούτσια και θα συνεχίσει part time στον Παμβοχαϊκό, στη θέση του Νίκου Παλέντζα.

Ο Θεσσαλονικιός διαγώνιος τραυματίσθηκε σε μια άσκηση στο μονόζυγο και θα μείνει εκτός δράσης για παραπάνω από ένα μήνα. Στο Βραχάτι αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Νίκου Ρουμελιώτη, που συμφώνησε με τον Κώστα Δεληκώστα να αντικαταστήσει όσο χρειασθεί τον Παλέντζα, που κάνει αποθεραπείες.

Έτσι ένας πρώην αρχηγός-πρόεδρος της Παναχαϊκής θα συνεργασθεί με τον Παμβοχαϊκό και περνάει πλέον στη λήθη η κόντρα των δυο συλλόγων, που στο παρελθόν οι σχέσεις τους ήταν μεγάλης έχθρας. Ουκ ολίγες φορές, έπαιξαν και ξύλο παίκτες και οπαδοί, πριν απο μερικά χρόνια.

Ο Νίκος Ρουμελιώτης ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμη σε επιθυμητή κατάσταση προκειμένου να ενισχύσει τον Παμβοχαϊκό στο Λιγκ Καπ. Αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τους κιτρινομπλέ στο πρωτάθλημα που ξεκινάει το μεθεπόμενο Σάββατο.