"Έμφραγμα" στην ΕΟΠΕ από κατάσχεση 55.000 ευρώ

«Έμφραγμα» στην ΕΟΠΕ με κατάσχεση 55.000€ κατόπιν δικαστικής απόφασης.

"Έμφραγμα" στην ΕΟΠΕ από κατάσχεση 55.000 ευρώ

Λίγες ημέρες πριν η ομοσπονδία εισπράξει δόση της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του 2018 ύψους 150.000 Ευρώ ήρθε η κατάσχεση που μπλοκάρει και πάλι την εύρυθμη λειτουργία της.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην διοίκηση της ΕΟΠΕ και ο πρόεδρος της Γιώργος Καραμπέτσος που εδώ και δύο χρόνια δίνει καθημερινή μάχη με τους πιστωτές και το μεγάλο χρέος που παρέλαβε, συγκέντρωσε άμεσα τους υπαλλήλους της ΕΟΠΕ. Τους ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα και τους ζήτησε να βάλουν… πλάτη σε πιθανή καθυστέρηση πληρωμής των μισθών τους.

Η κατάσχεση για 55.000 Ευρώ έγινε από την εταιρεία Morning Star η οποία εξέδιδε αεροπορικά εισιτήρια στην ΕΟΠΕ. Πρόκειται για χρέος που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΟΠΕ και μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως αρχικά το ποσό ήταν σχεδόν διπλάσιο.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος επιβεβαίωσε την είδηση και σχολίασε : «Από τότε που ανέλαβα πριν από δύο χρόνια κάθε μέρα ζω με το φόβο των κατασχέσεων. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Εχω σκεφτεί πολλές φορές να φύγω, αλλά όχι τώρα. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι για να ξεπεράσει η ΕΟΠΕ και αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με τη βοήθεια των σωματείων, των εργαζομένων αλλά και όσων έχουν βοηθήσει τη διοίκηση μας πιστεύω να ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ