Οργή οπαδών του Παναθηναϊκού: «Πάρτε το πρωτάθλημα, γιατί...»

Τα τμήματα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διαρκή κρίση μετά την περσινή κατάκτηση του νταμπλ και πρόσφατα οι οπαδοί του τα έψαλαν στις βολεϊμπωλίστριες και τον Γιάννη Καλμαζίδη, μετά την ήττα από το Μαρκόπουλο.

Οργή οπαδών του Παναθηναϊκού: «Πάρτε το πρωτάθλημα, γιατί...»

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ σε βόλεϊ ανδρών και γυναικών, με αποτέλεσμα να επενδύσει φέτος περισσότερα χρήματα, με τον ερχομό μάλιστα των δυο σούπερ σταρ της Volley League ανδρών, Κόβαρ, Ερνάντες.

Τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν τα αναμενόμενα και στον πρόσφατο αγώνα με το Μαρκόπουλο, όπου έχασε ο Παναθηναϊκός με 3-1, υπήρξε ξέσπασμα από τους οπαδούς του.

Όταν το σκορ έγινε 1-2 για την ομάδα των Μεσογείων, άρχισε η μουρμούρα και η γκρίνια κατά των αθλητριών και του Γιάννη Καλμαζίδη, που κορυφώθηκε με τη λήξη του αγώνα. Οπαδοί του «τριφυλλιού» έβγαλαν από τα αποδυτήρια προπονητές και παίκτριες και τους μίλησαν με έντονο ύφος με φράσεις όπως «χάσατε το κύπελλο και χάνετε στο πρωτάθλημα από κατώτερες ομάδες», «Σοβαρευτείτε γιατί...»

Παίκτριες και προπονητές δεν έβγαλαν άχνα, όπως και εκπρόσωποι της διοίκησης που ήταν παρόντες στο επεισόδιο, η κατάσταση εκτονώθηκαν και δόθηκαν υποσχέσεις ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Ο Παναθηναϊκός ήδη μετράει 5 ήττες, παρότι κέρδισε δυο φορές εύκολα τον Ολυμπιακό και ισοβαθμεί μαζί του στην τέταρτη θέση. Την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και ο Ολυμπιακός με τον κακό δαίμονά του, τον ΑΟ Θήρας στον Ρέντη. Και οι δυο θέλουν να αποφύγουν την ΑΕΚ στους ημιτελικούς και να διασταυρώσουν με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει δυο σετ για να πάρει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Θα είναι τραγελαφικό όμως να... επιδιώξουν την ήττα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αν τερματίσει πρώτος ο ΠΑΟΚ, γιατί στα μεγάλα κλαμπ δεν ταιριάζουν οι στοχευμένες ήττες. Για να δούμε.

Στους άνδρες γύρισαν όλα ανάποδα με την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από το Τσάλεντζ Καπ. Ένα χαμένο ευρωπαϊκό κύπελλο έφερε τα πάνω-κάτω και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο, μετά και τις δυο ήττες στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του χρέωσε εμμέσως πλην σαφώς, το γεγονός ότι το ματς έγινε στο μικρό για τις ανάγκες του αγώνα Μαρούσι και όχι στο ΟΑΚΑ.

Απόψε είναι το κρίσιμο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και όλα μπορούν να αντιστραφούν. Και οι άνδρες και οι γυναίκες του Παναθηναϊκού φιλοδοξούν να πάρουν το πρωτάθλημα και να κλείσει επιτυχημένα η χρονιά.