Ούστουνταγκ: «Ο Τζουλιάνι έχει αποδείξει την αξία του μέσα από τις επιτυχίες του»

Ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας βόλεϊ, Μεχμέτ Ακίφ Ούστουνταγκ, έπλεξε το εγκώμιο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά την πρόσληψη του τελευταίου στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ούστουνταγκ: «Ο Τζουλιάνι έχει αποδείξει την αξία του μέσα από τις επιτυχίες του»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας βόλεϊ, Μεχμέτ Ακίφ Ούστουνταγκ, για τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά την πρόσληψη του τελευταίου στον πάγκο της εθνικής ομάδας ανδρών της χώρας.

Ο Ιταλός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία για να αναλάβει τα «ηνία» του συγκροτήματος, ενώ θα συνεχίσει παράλληλα και το έργο του στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

«Από σήμερα μια καινούργια εποχή ξεκινά για την εθνική ομάδα βόλεϊ Ανδρών. Προσλάβαμε τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι που έχει δουλέψει με επιτυχία στη χώρα στο παρελθόν.

Είναι ένας προπονητής που έχει αποδείξει την αξία του μέσα από τις επιτυχίες του. Πιστεύουμε ότι κάναμε τη σωστή επιλογή. Του εύχομαι επιτυχία στη νέα του θέση και καλή επιτυχία στο τούρκικο βόλεϊ», επεσήμανε ο Ούστουνταγκ.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι με τη σειρά του, σημείωσε:

«Επιστρέφω στην Τουρκία μετά από μερικά χρόνια αλλά αυτή τη φορά με τη μεγάλη τιμή να προπονώ την εθνική ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και ολόκληρη την ομοσπονδία που μου δίνουν αυτή την υπέροχη ευκαιρία».