Χρήματα από τη φορολόγηση του στοιχήματος και σε Πρι Λιγκ, Α2 ανδρών γυναικών βόλεϊ

Μετά από 20 χρόνια καθοδικής πορείας του βόλεϊ, εξαιτίας και των περικοπών από την χρηματοδότηση της Πολιτείας, όλα δείχνουν ότι το άθλημα περνάει σε φάση ανάκαμψης αφού θα δοθούν χρήματα από τη φορολόγηση του στοιχήματος σε Volley League ανδρών-γυναικών, Pre League ανδρών-γυναικών, Α2 ανδρών-γυναικών.

Χρήματα από τη φορολόγηση του στοιχήματος και σε Πρι Λιγκ, Α2 ανδρών γυναικών βόλεϊ

Xρήματα και στην Α2 ανδρών-γυναικών, αλλά και στην Πρι Λιγκ ανδρών-γυναικών αναμένεται να μοιράσει η Πολιτεία, μέσω της φορολόγησης των στοιχηματικών εταιρειών, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του βόλεϊ.

Με δεδομένο ότι το άθλημα του φιλέ δεν κατηγορήθηκε ποτέ επίσημα για χειραγώγηση αγώνα, ο Λευτέρης Αυγενάκης δίνει μπόνους που θα ενισχύσει τις ερασιτεχνικές ομάδες και θα λύσει πολλά προβλήματα.

Το ποσόν που θα πάρουν οι 10 ομάδες και η ΕΣΑΠ είναι το 8.9% του χρηματικού ποσού και αντιστοιχεί 2.714.000 ευρώ. Οι ομάδες που έπαιξαν στην Ευρώπη θα πάρουν μεγαλύτερο ποσόν, ενώ θα αφαιρεθούν και τα χρήματα της εφορίας. Τη μεθεπόμενη περίοδο που θα γίνουν 12 οι ομάδες το ποσόν από 8.9% θα αυξηθεί σε 9.5%.

Τα χρήματα που θα πάρουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, Volley League βόλεϊ γυναικών, Pre League ανδρών, γυναικών, Α2 ανδρών, γυναικών δεν έχουν επισημοποιηθεί, αλλά είναι εμφανές ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης θέλει να βοηθήσει στην αναγέννηση του βόλεϊ και θα το κάνει.