Τζουλιάνι: «Ήταν μία καθαρή νίκη»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς με 3-0 για το League Cup. 

Τζουλιάνι: «Ήταν μία καθαρή νίκη»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της Κηφισιάς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον δεύτερο προημιτελικό του League Cup και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε μετά το παιχνίδι: «Καθαρή νίκη σήμερα, όμως στο πρώτο σετ παλέψαμε πολύ για να το κερδίσουμε. Λογικό, γιατί όπως έχω πει και επαναλαμβάνω ξανά, η Κηφισιά έχει πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης, είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα και δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια. Τους βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση, προσπαθούν να δίνουν το 100% τους κάθε φορά, προσπαθούν πολύ και είναι καλό για όλους μας να έχουν τέτοιο πρόσωπο όταν αγωνίζονται».

Ο Νίκος Παπαγγελόπουλος σχολίασε από την πλευρά του: «Θεωρώ, ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα, δόθηκε και η ευκαιρία στον προπονητή μας να δει την κατάσταση των παικτών που έρχονται από τον πάγκο. Θεωρώ, ότι όλοι τα κατάφεραν πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια. Έχουμε πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Επόμενος αντίπαλος στη διοργάνωση ο Φοίνικας, γνωρίζουμε τη δυναμική του, όμως εμείς πάμε να κερδίσουμε».