Εθνική βόλεϊ εφήβων: Πρώτη συγκέντρωση στην Πορταριά

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των Εφήβων έκανε την πρώτη της προπόνηση στην Πορταριά, ενόψει της συμμετοχής της τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Ιταλία.

Εθνική βόλεϊ εφήβων: Πρώτη συγκέντρωση στην Πορταριά

Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα βόλεϊ εφήβων Κ20, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Ιταλία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε την πρόκριση της στις αρχές του περασμένου Ιουλίου στον προκριματικό όμιλο και βρίσκεται πλέον στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Βέλγιο, Τσεχία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Φινλανδία.

Συγκριτικά με την ομάδα που πήρε την πρόκριση, η πιο σημαντική αλλαγή είναι στη θέση του προπονητή, καθώς μετά την παραίτηση του Στέφανου Νανά τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Νίκος Μούχλιας. Ο τελευταίος είπε σε δηλώσεις του:

«Ειλικρινά και χωρίς να έχω καμία διάθεση να αποφύγω να πω κάτι συγκεκριμένα, δεν μπορούμε να βάλουμε συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά τη θέση που θα καταλάβουμε. Προσωπικά θα είμαι φοβερά ικανοποιημένος αν περάσουμε και στην επόμενη φάση, αλλά κυρίως όταν θα έχουμε επιστρέψει στην Ελλάδα με την αίσθηση ότι δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας. Έχουμε τις πιθανότητες μας στον όμιλο που βρισκόμαστε και θα τις διεκδικήσουμε μέχρι τον τελευταίο πόντο», ανέφερε σχετικά.

Η αποστολή της Εθνικής εφήβων:

Πασαδόροι: Νικόλαος Χριστόπουλος, Απόστολος Πετσιάς, Ματέο Χασμπάλλα, Σπυρίδων Γεροδήμος

Διαγώνιοι: Άγγελος Μάρκου, Γεράσιμος Τζάρας

Ακραίοι: Αλέξανδρος Νανόπουλος, Νικόλαος Καβαρινός, Σπυρίδων Μπακοδήμος, Βασίλειος Σερεμέτης, Βασίλειος Κονίδης, Χαράλαμπος Παξιμαδάκης,

Κεντρικοί: Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Δημήτρης Θεοδόσης, Γεώργιος Μαρσέλλος, Άγγελος-Θεόδωρος Σταθέλος

Λίμπερο: Παναγιώτης Σουσούνης, Ελευθέριος Φώλιας.