Πετρέας: «Παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε για την Ελλάδα»

Ο διεθνής κεντρικός έκανε δηλώσεις για την Ελλάδα και τους αγώνες που δίνει για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πετρέας: «Παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε για την Ελλάδα»

Ο Γιώργος Πετρέας τόνισε ότι η εθνική μας είναι καλύτερη ομάδα από τις αντιπάλους της στους ομίλους, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν:

"Το επίπεδο αυτής της ομάδας φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Μπορούμε και δείχνουμε το ταλέντο που έχουμε που δεν μπορούσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Ήρθαμε στην Αλεξανδρούπολη γιατί ευελπιστούσαμε να είναι ο κόσμος δίπλα μας σε μία δύσκολη περίοδο με πολύ ζέστη και δύσκολες ημερομηνίες. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και μας στήριξαν και πιστεύω τους το ανταποδώσαμε με την εμφάνισή μας. Η λογική που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι ότι παίζουμε για να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και τα 6 παιχνίδια του ομίλου, ασχέτως αν έχουμε προκριθεί.

Αυτό που έχει η ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μέταλλο να κερδίζει κάθε παιχνίδι και πρέπει αυτό να το συνηθίσουμε. Από αύριο πάλι επιστρέφουμε στο γήπεδο πριν πάμε στο Αζερμπαϊτζάν για να πάρουμε και εκεί την νίκη για την Ελλάδα και για όλα τα χρόνια που χάθηκαν".