Χριστοδούλου: «Η Εθνική ομάδα έχει χαρακτήρα και ωριμότητα»

Τι δήλωσε η «κάπτεν» της Εθνικής Γυναικών και του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, για τη νίκη επί της Νορβηγίας και τα ματς που ακολουθούν κόντρα στην Ουκρανία.

Χριστοδούλου: «Η Εθνική ομάδα έχει χαρακτήρα και ωριμότητα»

Χαρακτήρα ομάδας που κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια έχει αποκτήσει η Εθνική Γυναικών σύμφωνα με τη Στέλλα Χριστοδούλου, τον κινητήριο μοχλό της «γαλανόλευκης».

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και του Ολυμπιακού μίλησε από το Ζαπορόζιε της Ουκρανίας στο volleyball.gr για τη δεύτερη νίκη της Εθνικής επί της Νορβηγίας, αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι ομίλου με την Ουκρανία την προσεχή Τετάρτη. Αναλυτικά είπε η Στέλλα Χριστοδούλου...

Για τη νίκη στη Νορβηγία: «Γνωρίζαμε ότι η Νορβηγία ήταν από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Είχε καλά στοιχεία αλλά εμείς δείξαμε σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής. Μπορεί να μην κάναμε την καλύτερη εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει»

Για την Εθνική: «Αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει χαρακτήρα. Έχουμε ωριμότητα και βλέπουμε σοβαρά κάθε πόντο. Είναι πολύ έντονος ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας και το δείχνει ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα. Δείχνουμε ότι θέλουμε και μπορούμε να φθάσουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».

Για την πρόκριση: «Ακόμη είναι νωρίς, δεν έχουμε κάνει κάτι. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την Ουκρανία. Ξέρουμε ότι είναι ισχυρός αντίπαλος, θα την διαβάσουμε, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στα δύο ματς».

Για την αλλαγή φιλοσοφίας της ομάδας: «Είναι γεγονός ότι η ομάδα δεν μπαίνει για να χάσει σε κανένα παιχνίδι. Κοιτάζουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ότι χρειαζόμαστε από την ομοσπονδία, μας σέβονται και έχουμε το νου μας μόνο στον αγωνιστικό χώρο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας