Φιλίποφ: «Να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί» (vids)

Ο πασαδόρος της Εθνικής μιλάει για το σαββατιάτικο (18/8, 18:00, ΕΡΤ2) εκτός έδρας ματς με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τι δήλωσε για το παιχνίδι ο λίμπερο της «γαλανόλευκης» Άκης Δαρίδης.

Φιλίποφ: «Να αποδείξουμε πως είμαστε το φαβορί» (vids)

Το κρίσιμο ματς με τους Σουηδούς πλησιάζει και η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη για την πρόκληση κόντρα στην ομάδα του Μάρκους Νίλσον. Για τον αγώνα με τους Σκανδιναβούς μίλησε την Παρασκευή (17/8) στο volleyball.gr ο διεθνής πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Ντίμα Φιλίποφ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του και την πίστη στις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλίποφ:

«Από εδώ και πέρα το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Κανείς δεν θα κοιτάξει πως παίξαμε παρά μόνο το αποτέλεσμα. Θέλουμε να πάμε στο Ευρωπαϊκό, αυτός είναι ο στόχος, έχουμε τους παίκτες, τους προπονητές, έχουμε τα πάντα και όλοι μαζί θέλουμε να περάσουμε στην τελική φάση. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, υπάρχουν δυνατά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας.

Όλη η ομάδα δεν κοιτάει τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου γιατί όλα εξαρτιώνται από εμάς. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σετ, σε κάθε πόντο γιατί έχουμε ακόμα να δείξουμε πολλά ως ομάδα».

Για τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης o διεθνής πασαδόρος τόνισε: «Η Αλεξανδρούπολη στηρίζει και αγαπάει το βόλεϊ. Περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο δεύτερο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα που μόνο οι Έλληνες μπορούν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Φιλίποφ:

Δαρίδης: «Να μη πας πάρουν ούτε σετ»

Για τη νευρικότητα που υπήρχε με το Λουξεμβούργο που δεν πρέπει να υπάρχει με την Σουηδία μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr ο λίμπερο της Εθνικής και άσος του Ολυμπιακού, Άκης Δαρίδης.

«Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη αλλά όχι στο 100%. Υπήρχε νευρικότητα λόγω της πρεμιέρας και πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Το Λουξεμβούργο δεν είναι ομάδα για να φτάσει τόσο υψηλό σκορ στα σετ και πρέπει να δείχνουμε σε τέτοια παιχνίδια την διαφορά μας.

Δεν πρέπει να υπάρχει στο μυαλό τους ότι μπορούν να μας πάρουν σετ. Κάθε παιχνίδι θα είναι ένας τελικός και η νίκη του Αζερμπαϊτζάν με την Σουηδία είναι καλή για εμάς. Σίγουρα στη Σουηδία θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Δαρίδη: