Πετρέας: «Nα νικήσουμε την Σουηδία με τον Νίλσον» (vid)

O άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (18/8) με τη Σουηδία και τον πρώην συμπαίκτη του στον Ηρακλή, Μάρκους Νίλσον. 

Πετρέας: «Nα νικήσουμε την Σουηδία με τον Νίλσον» (vid)

Ο Γιώργος Πετρέας, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, μίλησε στο "volleyball.gr" για την αναμέτρηση με τη Σουηδία, αλλά αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του στον Ηρακλή, Μάρκους Νίλσον.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε την διαδικασία πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό και νομίζω ότι κάναμε το αναμενόμενο με το Λουξεμβούργο και δεν χρειάζεται να μπούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Σουηδία που από την αρχή ξέραμε ότι θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Φάνηκε στη πορεία ότι υπάρχει και το Αζερμπαϊτζάν που μπορεί να κοντράρει και να μπει ανάμεσα. Για εμάς είναι μονόδρομος να νικάμε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζoυμε και να συνεχίσουμε τις νίκες και αρχής γενομένης το Σάββατο, πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω πως μετά τα τέσσερα παιχνίδια θα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση και θα αρχίσουμε να χαμογελάμε».

Για το τι πρέπει να κάνει η Εθνική για να πάρει τη νίκη: «Πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση στη Σουηδία. Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να μείνουμε ήρεμοι σε περίπτωση που βρεθούμε πίσω στο σκορ, να δείξουμε μαχητικότητα και όλα θα πάνε καλά».

Για τον Μάρκους Νίλσον: «Πριν έντεκα χρόνια ήμουν συμπαίκτης με τον Νίλσον, τώρα θα τον βρούμε αντίπαλο. Είναι φίλος, αγαπάει πολύ την Ελλάδα αλλά την ώρα του αγώνα θα είναι αντίπαλός μας. Ο Νίλσον είναι παίκτης παγκοσμίου επιπέδου, εμείς θέλουμε να νικήσουμε τη Σουηδία και για εμάς είναι πολύ καλό που θα είναι και αυτός εκεί. Θέλουμε να κερδίζουμε τους αντιπάλους μας με ό,τι καλύτερο έχουν».