O πρωταθλητής Παναθηναϊκός, δεν δήλωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός αν και κατέκτησε το πρωτάθλημα βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες και έχει την πολυτέλεια χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ, δήλωσε συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ και περιμένει την ετυμηγορία της CEV, που μπορεί να μη δεχτεί την αλλαγή διοργάνωσης.

O πρωταθλητής Παναθηναϊκός, δεν δήλωσε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε δύο φορές φέτος το ΟΑΚΑ με επιτυχία, ο κόσμος του τίμησε την ομάδα, αλλά η διοίκηση δήλωσε συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ και όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον Παναθηναϊκό λένε ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν απο τώρα αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ λόγω της Ευρωλίγκας μπάσκετ και δεν ξέρουν τις κενές ημερομηνίες. Πρέπει να γίνει πρώτα η κλήρωση. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση της δήλωσης στην ασθενέστερη διοργάνωση(τρίτη τη τάξει), προκειμένου να υπάρχουν ελπίδες διάκρισης. Δεν είναι πάντως αντάξιο της ιστορίας του να μη παίξει στην κορυφαία διοργάνωση, την εποχή που διατυμπανίζει τις μεταγραφές των Ερνάντες, Κόβαρ.

Όπως και να έχει, η CEV έχει το δικαίωμα να κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού ή να τον αποβάλει απ όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα ή να τον αναγκάσει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού γνωρίζει ότι υπάρχει δυνατότητα χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα γυναικών...

Ο Ολυμπιακός όπως και πέρυσι εξέτασε το ενδεχόμενο να δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πληροφορήθηκε ότι δεν μπορεί να παίξει όπως πέρυσι στον Ρέντη, λόγω κορονοϊού και δήλωσε συμμετοχή στο CEV Cup.