Άνοδος για ΠΑΣ Γιάννινα, Περσέα, Ιωνικό, Αστέρα, Ηρακλή, Ερμογένη, Κερατέα, Γλυφάδα, Λάρισα, Χανιά

ΠΑΣ Γιάννινα, Περσέας, Ιωνικός Νικαίας  και Αστέρας Αγίου Δημητρίου στις γυναίκες, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Ερμογένης Ξάνθης, Κερατέα, Γλυφάδα , ΣΦΠΧανίων και ΕΑ Λάρισας είναι οι ομάδες που προβιβάστηκαν στην Α2 βόλεϊ.

Άνοδος για ΠΑΣ Γιάννινα, Περσέα, Ιωνικό, Αστέρα, Ηρακλή, Ερμογένη, Κερατέα, Γλυφάδα, Λάρισα, Χανιά

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ανόδου του Βορείου ομίλου με τον οικοδεσπότη ΠΑΣ Γιάννινα και τον Περσέα να παίρνουν τα εισιτήρια για την Α2 γυναικών.

Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε το τoυρνουά αήττητος καθώς στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Λάρισας. Παράλληλα με τη νίκη του αυτή ουσιαστικά έδωσε και τη 2η θέση στον Περσέα, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε με 3-0 των Γρεβενών.

Βαθμολογία: ΠΑΣ Γιάννινα 12 , Περσέας, 9 , ΑΕ Λάρισας, 6, ΑΕ Κομοτηνής 2 , ΓΣ Γρεβενών 1

Στον Νότο την άνοδο πήραν ο ΑΟ Ιωνικός Nικαίας και ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ενώ τρίτος ήταν ο ΟΦΗ και τέταρτη η Ίριδα Άργους.Βαθμολογία

Βαθμολογία: ΑΟ Ιωνικός 8, Αστέρας Αγ. Δημητρίου 7, ΟΦΗ 3, Ίρις Άργους 0

Η ομάδα του Ιωνικού

Ο ΑΣΠ Γλυφάδας και ο ΣΦΠ Χανίων κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στο τουρνουά ανόδου της Α2 ανδρών που έγινε στη Ρόδο και μαζί με τον πρώτο ΓΣ Κερατέας πήραν τα τρία εισιτήρια της ανόδου.

Βαθμολογία: ΓΣ Κερατέας 12, ΑΣΠ Γλυφάδας 9, ΣΦΠ Χανίων 4, Ερμής Πατρών 3, Φοίνικας Ρόδου 2

Φοβερό φινάλε στο τουρνουά ανόδου ανδρών του Βορείου ομίλου που ολοκληρώθηκε στη Φλώρινα με τριπλή ισοβαθμία! Ο Ήφαιστος Φλώρινας πήρε τη νίκη με 3-2 με αποτέλεσμα να προκύψει τριπλή ισοβαθμία (Ήφαιστος, Ερμογένης, ΕΑΛ) με τις τρεις ομάδες να έχουν από μία ήττα κόντρα στον Ηρακλή (με 3-0) και από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια με το ίδιο σκορ (3-2).

Ωστόσο η ΕΑΛ ήταν αυτή που είχε καλύτερο συντελεστή πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια (1.17, έναντι 1.09 του Ερμογένη και 0.84 του Ηφαιστου) και πήρε τη 2η θέση, ενώ ο Ερμογένης έχοντας νικήσει τον Ήφαιστο με 3-2 πήρε την 3η και το τελευταίο εισιτήριο για την Α2 ανδρών.