Στροφή στην πολιτική για τον Ντάντε

Ο Ντάντε Aμαρ;aλ σταμάτησε πριν λίγους μήνες την πλούσια καριέρα του και πλέον ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική.

Στροφή στην πολιτική για τον Ντάντε

Ο Ντάντε που είχε αγωνιστεί και στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αποφάσισε να να πολιτευτεί στην περιφέρεια της γενέτειράς του, Γκόια. Ο πρώην αθλητής του βόλεϊ είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος και στο παρελθόν έχει βοηθήσει τους συμπολίτες του όπως μπορούσε, τόσο με δωρεές όσο και με εμφανίσεις σε περιοχές που «βασιλεύει» η φτώχεια.

"Προσωπικά, για περισσότερα από 20 χρόνια στον αθλητισμό, χάρη στον Θεό, έκανα πολύ περισσότερα από ό, τι φανταζόμουν. Εκπροσωπώντας το βόλεϊ της Βραζιλίας έγινα Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Τώρα αποφάσισα να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση, να συμμετάσχω στις επόμενες εκλογές. Από τα τελευταία γεγονότα όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αναγκαία μια βαθιά ανανέωση στην πολιτική. Χρειάζονται άνθρωποι σοβαροί και πρόθυμοι να εργαστούν. Ακολουθώντας την πορεία του αθλητισμού πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους μας για ένα καλύτερο μέλλον. Όταν μιλάω για τον αθλητισμό, μιλώ για ένα εργαλείο κατάρτισης των πολιτών, ένα εργαλείου προστασίας των νέων ενόψει τόσο πολλών βιαιοτήτων" αναφέρει ο πρώην αθλητής στο μήνυμα του.