Ενωμένοι, πριν από την ανακοίνωση της αποστολής της εθνικής βόλεϊ

H διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος  στο βόλεϊ, έστειλαν ενωτικό μήνυμα πρόκρισης από την Αλεξανδρούπολη, πριν από την ανακοίνωση της δεκατετράδας.

Ενωμένοι, πριν από την ανακοίνωση της αποστολής της εθνικής βόλεϊ

Λίγο πριν την έναρξη των τελευταίων φιλικών αγώνων στο «Μ. Παρασκευόπουλος», οι προπονητές της εθνικής Ελλάδος στο βόλεϊ Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Παύλος Καραμαρούδης μαζί με τον μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα, ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Καραμπέτσο, για την πορεία της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα ο κ. Καραμπέτσος είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους παίκτες της «γαλανόλευκης» σε πολύ καλό κλίμα.

Όλοι στην ομάδα είναι ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στο να πετύχουν τον μόνο στόχο τους, ο οποίος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της Ε. Ο. ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε: «Η προετοιμασία της Εθνικής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στον στόχο της πρόκρισης αφήνοντας πίσω μια για πάντα τις κακές στιγμές που αποτελούν πια παρελθόν».

Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στους "κομμένους" από την αποστολή των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ θα υπάρξει και μια έκπληξη, θα κοπεί αθλητής που προοριζόταν για βασικός.