Κουτίνιο: «Παίξαμε εξαιρετικό βόλεϊ!»

Δεν είχε λόγια ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζιλ Κουτίνιο, για να περιγράψει την εμφάνιση των παικτριών του που πήραν τη σπουδαία πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League βόλεϊ γυναικών.

Κουτίνιο: «Παίξαμε εξαιρετικό βόλεϊ!»

Εντυπωσιασμένος με την απόδοση του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Μιχάνσκα Μινσκ και τη μεγάλη πρόκριση στη Λευκορωσία ο Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο.

«Σήμερα παίξαμε εξαιρετικό βόλεϊ. Πραγματικά το παιχνίδι μας ήταν καταπληκτικό και δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια το βόλεϊ το οποίο παίξαμε σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Κουβανός προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Ακολούθως έγινε πιο συγκεκριμένος όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Αντιδράσαμε και στο τρίτο σετ, ανακτώντας τον έλεγχο όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Φεύγουμε με τη νίκη και την πρόκριση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε με στόχο να ξεπεράσουμε το εμπόδιο και του επόμενου αντιπάλου για να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League».