Γενιτσαρίδη: «Ο Ολυμπιακός δένει ως ομάδα μέσα από τις δυσκολίες»

Η Μαρία Γενιτσαρίδη για δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό παιχνίδι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και συνέβαλε στην επίτευξη της νίκης κόντρα στη Μιχάνσκα Μινσκ.

Γενιτσαρίδη: «Ο Ολυμπιακός δένει ως ομάδα μέσα από τις δυσκολίες»

Κόντρα στην ομάδα από τη Λευκορωσία ολοκλήρωσε με 12 πόντους και είχε το καθοριστικό μονό μπλοκ στο 11-9 του τάι μπρέικ, γράφοντας το 12-9 που έδωσε «αέρα» τριών πόντων στον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο σημείο.

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr η Ελληνίδα ακραία ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε. Η νίκη ήρθε στο τάι μπρεικ, δεν την πήραμε εύκολα αλλά αυτό είναι καλό γιατί δένει η ομάδα μέσα από τις δυσκολίες, εγώ το βλέπω έτσι. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα τακτικής για να πάμε στο Μινσκ.

Διαβάστε Επίσης

Τρίτη και φαρμακερή!

Και εκεί θα αγωνιστούμε για τη νίκη αφού τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένες και συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πριν από το παιχνίδι στη Λευκορωσία έχουμε μπροστά ματς την έναρξη του πρωταθλήματος. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τις Αμαζόνες και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε δυναμική εκκίνηση».