Χίπε: «Έξτρα δύναμη από τον κόσμο μας για να νικήσουμε τη Μινσκ»

Η Γερμανίδα βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε, μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με τη Μινσκ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ώθηση που δίνει ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» στην πειραϊκή ομάδα.

Χίπε: «Έξτρα δύναμη από τον κόσμο μας για να νικήσουμε τη Μινσκ»

Ενόψει του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μινσκ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League βόλεϊ γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη (7/10) στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», η Σάσκια Χίπε δήλωσε στο σάιτ του Ερασιτέχνη (olympiacossfp.gr) τα εξής:

«Αύριο είναι το παιχνίδι μας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από τη Λευκορωσία. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούμε κόντρα σε μια ομάδα από τη Λευκορωσία. Περιμένουμε ότι ο τρόπος παιχνιδιού της Μινσκ είναι παρόμοιος με αυτόν του ρωσικού βόλεϊ που χαρακτηρίζεται πάντα από δύναμη. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε την αυριανή αναμέτρηση για να πάμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στον επαναληπτικό στο Μινσκ».

Η Γερμανίδα διαγώνια των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και στη δύναμη που δίνουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην ομάδα: «Την προηγούμενη φορά κόντρα στην Αστερίξ οι φίλαθλοί μας ήταν καταπληκτικοί. Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις πόσο ωραίο ήταν που τους είχαμε επιτέλους ξανά μαζί μας. Σίγουρα θα τους χρειαστούμε και αύριο. Και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος μας θα μας δώσει και πάλι την έξτρα δύναμη για να πετύχουμε τον στόχο μας».