Ο γιός του Στέλιου Καζάζη παίζει στον Ολυμπιακό! (pics)

Μπορεί ο Στέλιος Καζάζης να πέρασε από τον Ολυμπιακό ως παίκτης και προπονητής, το όνομα του όμως παραπέμπει στον Παναθηναϊκό, όπου έκανε μεγάλη καριέρα και από τα δύο πόστα, γι αυτό και είναι είδηση ότι ο γιός του Άγγελος παίζει στον Ολυμπιακό!

Ο γιός του Στέλιου Καζάζη παίζει στον Ολυμπιακό! (pics)

Τα παιδιά των μεγάλων αθλητών ακολουθούν το δρόμο των γονιών τους, στον καλλιτεχνικό χώρο, στον επαγγελματικό, πολύ περισσότερο στον αθλητισμό και υπάρχουν πάμπολλα παραδείματα.

Συνήθως φορούν και την ίδια φανέλα συλλόγου, αλλά παντού υπάρχουν εξαιρέσεις που αποτελούν είδηση, ιδιαίτερα αν οι γονείς ταυτίζονται με ένα χρώμα όπως ο Στέλιος Καζάζης.

Αναδείχθηκε 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (1982, 1984, 1985, 1986) και 3 φορές Κυπελλούχος Ελλάδας (1982, 1984, 1985) κατακτώντας παράλληλα 3 φορές το νταμπλ (1982, 1984, 1985). Το 1989 κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό την 3η θέση στο φάιναλ φορ του Κύπελλου Κυπελλούχων που διεξήχθη στο Βαρκάους της Φινλανδίας.

Με την Εθνικής Ελλάδος κατέκτησε ως αρχηγός το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γάνδης το 1987. Κατέκτησε επίσης 2 πρωταθλήματα Ελλάδας Beach Volley (1994, 1995)

Ως προπονητής κατέκτησε με το Παναθηναϊκό το Πρωτάθλημα Ελλάδας (2004) και το Κύπελλο Ελλάδας (2010). Το 2004, έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του βόλεϊ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο ως παίκτης και ως προπονητής του Συλλόγου. Προηγήθηκε στο βόλεϊ, το 2000 ο Τάσος Κουμπλής με τον Ολυμπιακό.

Ο Στέλιος Καζάζης πέρασε ένα φεγγάρι και από τον Ολυμπιακό ως παίκτης με προπονητή τον Κόντρα και την επόμενη χρονιά κρέμασε τα παπούτσια και έγινε για πρώτη φορά προπονητής και μάλιστα στον Ολυμπιακό, διαδεχόμενος εν μέσω περιόδου τον Τάσο Κουμπλή.

Γι αυτό λοιπόν αποτελεί είδηση ότι ο γιός του (με την διακεκριμένη δημοσιογράφο Έφη Ανέστη) Άγγελος παίζει στο παιδικό του Ολυμπιακού και είναι μάλιστα οπαδός του Θρύλου. Διακρίνεται μάλιστα στην υποδοχή, που ήταν σπεσιαλιτέ του πατέρα του και στο μπιτς βόλεϊ. Προπονητής εξάλλου στο ανδρικό είναι ο θείος του Δημήτρης, ο γιός του οποίου παίζει πόλο στην ΑΕΚ!

Στις φωτό με τον προπονητή του Σπύρο Κυριακάκη