Σοκ στον ΑΟ Θήρας, τραυματίστηκε η Άμποτ, στο κάδρο η Οκάσιο-Μένει στην Κηφισιά ο Φρικ Ντε Βάιερ

Η αμερικανίδα Σιμόν Άμποτ τραυματίσθηκε και πονοκεφαλιάζουν  στον ΑΟ Θήρας, ενώ στην Κηφισιά  παρέμεινε ο Φρικ Ντε Βάιερ

Σοκ στον ΑΟ Θήρας, τραυματίστηκε η Άμποτ, στο κάδρο η Οκάσιο-Μένει στην Κηφισιά ο Φρικ Ντε Βάιερ

Σοκ στη Σαντορίνη με τον τραυματισμό της αμερικανίδας Σιμόν Άμποτ, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επανέλθει στην ενεργό δράση αρχές Οκτωβρίου, με την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Άμποτ έπαθε μερική ρήξη χιαστού στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο όπου αγωνίζεται και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα επανέλθει σε διόμιση μήνες. Έτσι στον ΑΟ Θήρας θα αναζητήσουν νέα ξένη ακραία ή θα ρισκάρουν τη συμμετοχή της Άμποτ.

Στο Πουέρτο Ρίκο αγωνίζεται και η σπουδαία Πορτορικανή Καρίνα Οκάσιο(36. 1.929, που συζητά με ελληνική ομάδα και έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Τουρκία, Κίνα, Κορέα.

Η Σιμόν Άμποτ γεννήθηκε την 1-1-1996 και ξεκίνησε την καριέρα της στο Πανεπιστήμιο Northwestern και μετά έκανε καριέρα στο εξωτερικό ξεκινώντας από τη Μόντενα(2017), τη γαλλική Σεντ Ραφαέλ(Kυπελλούχος), την τουρκική Καραγιολαρί και πέρυσι στη Χουμακάο του Πουέρο Ρίκο.

Η Αμερικανίδα Σιμόν Άμποτ στον ΑΟ Θήρας (pic, vid) - Όλα τα ρόστερ

Στην Κηφισιά εξάλλου δεν... ξεπουλήθηκαν για 10.000 ευρώ και δεν παραχώρησαν τον σπουδαίο Ολλανδό πασαδόρο Φρικ Ντε Βάιερ. Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Ντεβάϊερ στο Νάσιονς Λιγκ, με την εθνική Ολλανδίας, κίνησαν το ενδιαφέρον της ιταλικής Ραβένα, που ζήτησε από την Κηφισιά τον Ολλανδό, προσφέροντας για αντάλλαγμα τον Σέρβο Aλέξα Μπάτακ(21 χρονών, 1.95μ τρίτος στην Εθνική) και 10.000 ευρώ. Ο Μπάτακ αποκτήθηκε πέρυσι ως ταλέντο από την ιταλική ομάδα, αλλά στην εξάδα έπαιζε ο 41 χρονος Ραφαέλ. Τελικά ο Μπάτακ δεν ανήκε στη Ραβένα και έπρεπε να τον πληρώσουν, ο Ντε Βάιερ έδειξε κατανόηση και έμεινε στην Κηφισιά, που θα βάλει και ταραφλέξ στο γήπεδο της, με την μετακόμιση της ομάδας μπάσκετ στην Πολιτεία.

Ο Ολλανδός πασαδόρος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ντιναμό Ντράισμα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έχει κατακτήσει και το Κύπελλο το 2019. Είναι διεθνής με την Ολλανδία και μάλιστα αγωνίστηκε για το Nations League.

Όπως μάλιστα έλεγαν χαριτολογώντας "έχουμε και φέτος σπουδαίο πασαδόρο, που θα δώσουμε τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα"

Κηφισιά: Έκανε το «μπαμ» με τον Ολλανδό Φρικ Ντε Βάιερ