Ολυμπιακός: Kαταπληκτικός Πάβλε Πέριτς κέρδισε τον Κριστιάν Φρομ (vid)

O Πάβλε Πέριτς(23, 2.07) ο νέος  παίκτης του Ολυμπιακού, ήταν ο κορυφαίος στο  νίκη 3-1(19-25, 25-22, 25-18, 25-15) της Σερβίας επί της Γερμανίας του Φρομ  για το Νάσιονς Λιγκ, που γίνεται στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Ολυμπιακός: Kαταπληκτικός Πάβλε Πέριτς κέρδισε τον Κριστιάν Φρομ (vid)

Στο Νάσιονς Λιγκ λοιπόν που γίνεται στο Ρίμινι της Ιταλίας και στον αγώνα Σερβία-Γερμανία 3-1, ο Πέριτς αντικατέστησε τον Ίβοβιτς στο πρώτο σετ και άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού απέναντι στον πρώην του Ολυμπιακού Κριστιάν Φρομ.

Ο Πέριτς ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 15 πόντους(12/19 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 2 άσοι), απέναντι στον Φρομ που αντικαταστάθηκε στο τρίτο σετ και τελείωσε με 8 πόντους (8/20 επιθέσεις).

O νέος παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε: “Συγχαρητήρια στη Γερμανία για το καλό παιχνίδι της, αλλά και στην ομάδα μου για τη νίκη. Χάναμε 0-1, αλλά κάναμε καλή διαχείριση του αγώνα και κερδίσαμε 3-1. Δεν ήταν εύκολο γιατί πρώτη φορά παίξαμε τόσο νωρίς και παίξαμε σαν ομάδα”

Ο Πάβλε Πέριτς ως γνωστόν αντικατέστησε στον Ολυμπιακό τον Κριστιάν Φρομ, που μετακόμισε στη Γαλλία, ενώ στη Γερμανία πασαδόρος ήταν στο ματς με τη Σερβία ο Γιαν Τσίμερμαν του Φοίνικα Σύρου.

Ο Πέριτς αντικατέστησε τον Πέτριτς στην εθνική Σερβίας, παίρνει ευκαιρίες μέσω του Νάσιονς Λιγκ και με τις καλές εμφανίσεις του θέλει να πείσει τον Σλόμπονταν Κόβατς(πρώην παίκτης του Άρη), ότι αξίζει μια θέση στην δεκατετράδα της Σερβίας στο Ευρωβόλεϊ.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού:

Ακραίοι: Νίκολας Μιγαήλοβιτς(Σερ), Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Εφραιμίδης, Πάβλε Πέριτς(Σερ)

Διαγώνιοι: Έρμανς Έγκλεσκαλνς(Λετ), Ηρακλής Παπαδόπουλος

Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Άλεν Παγέν(Σλοβε)

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης