Μπόσκαν: «Ο Πέριτς είναι μαχητής, θα τον λατρέψουν οι οπαδοί». Πώς τον χαρακτήρισε ο Γιούρισιτς

Ο προπονητής της Βοϊβοντίνα και πρώην του Ολυμπιακού Μπόλε Μπόσκαν στάζει μέλι για την Πάβλε Πέριτς. Πώς τον χαρακτήρισε ο Μίλαν Γιούρισιτς.

Μπόσκαν: «Ο Πέριτς είναι μαχητής, θα τον λατρέψουν οι οπαδοί». Πώς τον χαρακτήρισε ο Γιούρισιτς

Ο Πάβλε Πέριτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ όπως μας είπε ο προπονητής του και πρώην τεχνικός και παίκτης του Θρύλου, Μπόλε Μπόσκαν, «θα τον λατρέψουν οι οπαδοί, είναι μαχητής».

Ο 23χρονος Πέριτς βρίσκεται στο Νέισονς Λιγκ στο Ρίμινι και αντικαθιστά τον Πέτριτς, παίζει στα περισσότερα παιχνίδια δίπλα στα μεγάλα αστέρια των «πλάβι» και όπως μας είπε ο μάνατζερ και προπονητής της Βοϊβοντίνα, που ανέδειξε τον Πέριτς, Μπόλε Μπόσκαν: «Μίλησα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Αντώνη Βουρδέρη, και του είπα να τον πάρουν με κλειστά μάτια. Έκανε εκπληκτική πρόοδο τη φετινή χρονιά και θα κερδίσει μια θέση στην Εθνική Σερβίας. Είναι καταπληκτικός σε επίθεση, μπλοκ και σερβίς. Πολύ δυνατός παίκτης, το μέλλον τού ανήκει και θα τον λατρέψουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Παρά το ύψος του, παίζει καταπληκτική άμυνα, του αρέσει, είναι μαχητής. Δεν είναι κακός στην υποδοχή του, δεν είναι το καλύτερο στοιχείο του λόγω ύψους, βελτιώνεται όμως συνεχώς».

Ο Μπόσκαν έφυγε από την Εθνική όπου ήταν μάνατζερ: «Ήθελα να αφοσιωθώ στη Βοϊβοντίνα, όπου έχω την πλήρη ευθύνη. Είμαι και μάνατζερ και προπονητής και μου αρέσει η δουλειά που κάνω στο Νόβι Σαντ. Μου λείπει η Ελλάδα, δεν ήρθα λόγω κορονοϊού, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα σας επισκεφθώ».

Ο Μίλαν Γιούρισιτς εξάλλου που έπαιξε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και είναι ένας εκ των μάνατζερ του Πέριτς τον χαρακτήρισε καθ΄υπερβολή "νέο Καζίσκι", κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Πέριτς είναι ταλέντο, αλλά θέλει πολύ δουλειά για να γίνει μεγάλος παίκτης, κάνει αρκετά λάθη στο παιχνίδι του, δεν είναι ο βολεϊμπωλίστας που θα στηριχθεί μια ομάδα στα δύσκολα και χρειάζεται βελτίωση στην υποδοχή. Είναι φοβερά εξελίξιμος, αλλά όχι και νέος, Καζίσκι...