Ανδρεόπουλος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση» - Πρωτοψάλτης: «Η νίκη είναι νίκη!»

Ικανοποίηση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών μετά το «τρία στα τρία» επί της Ρουμανίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Τι δήλωσαν οι Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ανδρεόπουλος: «Είμαστε σε καλή κατάσταση» - Πρωτοψάλτης: «Η νίκη είναι νίκη!»

Ικανοποιημένος από τα δείγματα που έδωσαν οι παίκτες του στα τρία φιλικά με την Ρουμανία ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά και διάφορα σχήματα για να δώσουμε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες αλλά και να κάνουμε διαχείριση, έτσι ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε ομαλά την προετοιμασία μας.

Η προετοιμασία είναι μικρή, είμαστε σε καλή κατάσταση και ακριβώς επειδή δεν έχουμε πολύ χρόνο θέλουμε να διατηρήσουμε την υπάρχουσα αγωνιστική κατάσταση. Υπάρχει όρεξη, διάθεση. Είμαστε ικανοποιημένοι και μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά για εμάς».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του διεθνή ακραίου Θανάση Πρωτοψάλτη:

«Δεν έχει σημασία αν είναι φιλικό ή όχι, η νίκη είναι νίκη. Είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει θετική ενέργεια και ώθηση για την συνέχεια. Τα φιλικά με τη Ρουμανία που είναι εξαιρετική ομάδα είδαμε πολλές συνθέσεις.

Παίξαμε 4 διαφορετικές εξάδες και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιδιά ενσωματωθήκαμε σωστά και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία».