O Mοντάλι με παίκτες του Ολυμπιακού και Μπλέτσα στη Βουλιαγμένη (pics, vid)

 Ο Τζιάν Πάολο Μοντάλι με παλιούς καλούς φίλους, παίκτες του Ολυμπιακού

O Mοντάλι με παίκτες του Ολυμπιακού και Μπλέτσα στη Βουλιαγμένη (pics, vid)

H αγάπη του Τζιαν Πάολο Μοντάλι για την Ελλάδα είναι γνωστή, γι αυτό κάθε χρόνο κάνει κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου, αλλά το μεσημέρι τον περίμενε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης μια ευχάριστη έκπληξη.

Με πρωτοβουλία του συνεργάτη του Στέφανου Μπαλαφούτη, τον περίμεναν οι πρώην παίκτες του Γιώργος Ντράγκοβιτς, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Βασίλης Κουρνέτας, Θανάσης Ψάρας, Βασίλης Μηνούδης, Δημήτρης Κελεπούρης , ο φροντιστής Σπύρος Μπλέτσας ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Καραθανάσης. Ο Μοντάλι ήταν με τη σύζυγο του Φεντερίκα και τον 20 χρονο πλέον γιό του Αλέξαντρο και θυμήθηκαν παλιές ιστορίες, με κυριότερη τη φράση του Μοντάλι "οι Έλληνες παίκτες είναι για φραπέ". Μόνο που από τότε έχουμε προχωρήσει και το τραπέζι είχε freddo.

Το www.volleynews.gr βρέθηκε στη Βουλιαγμένη και σας μεταφέρει εικόνες και βίντεο από το reunion του Ολυμπιακού.

Δείτε στο τελευταίο βίντεο τον Σπύρο Μπλέτσα να λέει εμφανώς συγκινημένος ότι ο γκριζομάλης πλέον Μοντάλι είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον Ολυμπιακό, αλλά και την αξέχαστη ιστορία με τα σερβίς του Ψάρα

Ο Μοντάλι έβλεπε τον Ψάρα να κάνει χλιαρά σερβίς και του έλεγε "Πφφφ, μοτσαρέλα", κι όταν ο Γρεβενιώτης παίκτης πήρε άσο γύρισε προς τον πάγκο και του είπε "Φέτα Γρεβενών"

Ο Μοντάλι εδώ και μια δεκαετία παράτησε την προπονητική, ήταν μάνατζερ στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Ρόμα και της Γιουβέντους, αλλά την τελευταία διετία είναι γενικός διευθυντής στην ιταλική ομοσπονδία γκολφ.