Φοίνικας: Η άφιξη των θριαμβευτών στη Σύρο (vid)

To πρωί της Δευτέρας (19/4) οι θριαμβευτές του Φοίνικα έφτασαν στη Σύρο, όπου αποθεώθηκαν για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Φοίνικας: Η άφιξη των θριαμβευτών στη Σύρο (vid)

Οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Φοίνικα έφτασαν το πρωί της Δευτέρας (19/4) στη βροχερή Σύρο, όπου τους περίμεναν ντόπιοι για να τους αποθεώσουν για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".

Η ομάδα του Σύρου, που έφερε πάλι το Κύπελλο στις Κυκλάδες, νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και 3-1 σετ τον Φίλιππο Βέροιας στον τελικό.

Το Blue Star Paros που μετέφερε την αποστολή της ομάδας με την κούπα σφύριζε ρυθμικά από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι να δέσει το πλοίο και να ανοίξουν οι πόρτες.

Πρώτος από το καράβι κατέβηκε μαζί με το κύπελλο, ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Καφτηράνης και ακολούθησαν οι αθλητές του Α.Ο. Φοίνικα, οι οποίοι τίμησαν την Σύρο και τον ομαδικό αθλητισμό της επαρχίας, με τη μεγάλη τους επιτυχία.

Στο λιμάνι για την υποδοχή βρέθηκε και ο δήμαρχος, Νίκος Λειβαδάρας, δημοτικοί σύμβουλοι όπως και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος.

Δείτε το video από την άφιξη των Κυπελλούχων: