Σαραντίτης: «Θα δώσουμε το 100% κόντρα στο Μαρκόπουλο»

Η ομάδα βόλεϊ των γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει αύριο (31/3, 18:00) εκτός έδρας τον ΑΟ Μαρκοπούλου στο πρώτο παιχνίδι της Α’ Φάσης του Κυπέλλου. Το Σάββατο (3/4) ο επαναληπτικός στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Σαραντίτης: «Θα δώσουμε το 100% κόντρα στο Μαρκόπουλο»

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται αύριο (31/3, 18:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Μαρκοπούλου στο πρώτο παιχνίδι της Α’ Φάσης του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκες» θα κληθούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού, ενόψει και του επαναληπτικού των δύο ομάδων που έχει οριστεί για το Σάββατο (3/4) στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι ο προπονητής των Πειραιωτών, Σπύρος Σαραντίτης επεσήμανε στο olympiacossfp.gr:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα που δεν κέρδισε τυχαία στο γήπεδο της τον Παναθηναϊκό με 3-1 και τη Σαντορίνη 3-0. Από την δική μου πλευρά όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, στις δυνατότητες της και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας».

Στο μεταξύ, η Αρέτα Κονόμη σημείωσε από την πλευρά της:

«Σαν Ολυμπιακός έχουμε μάθει να διεκδικούμε και να παλεύουμε για τον κάθε στόχο της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Φέτος οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, αν όχι επικίνδυνες, αφού είμαστε χωρίς παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά καλούμαστε να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για να προστατέψουμε έναν τίτλο. Εύχομαι να παιχτεί ένα όμορφο παιχνίδι».