ΕΣΑΠ: Νέα επιστολή για την επανέναρξη της Volley League

Η ΕΣΑΠ έστειλε νέα επιστολή για την επανέναρξη της Volley League.

ΕΣΑΠ: Νέα επιστολή για την επανέναρξη της Volley League

Νέα επιστολή από την ΕΣΑΠ για την επανέναρξη της Volley League, προς τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρο της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό, Παναγιώτη Πρεζεράκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή που κοινοποιήθηκε επίσης στον Υπουργό Υγείας-Πρόνοιας Βασίλη Κικίλια, στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά:

«Επανερχόμενοι στο από 29-12-20 αίτημα μας με αρ πρωτ.4896 για άμεση επανέναρξη των αγώνων του Πρωταθλήματος της Volleyleague, θα παρακαλούσαμε όπως τεθεί το εν λόγω θέμα, που αποτελεί μείζονος σημασίας για εμάς, στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων .

Θεωρούμε ότι πρέπει να μας δοθεί άδεια για επανέναρξη των επισήμων αγώνων του Πρωταθλήματος μας ,από 17-1-21 έχοντας ως δεδομένο ότι διενεργούμε καθημερινά προπονήσεις από 15-12-20 με Εβδομαδιαία μοριακά τεστ βάσει των οποίων δεν έχει διαπιστωθεί ούτε ένα θετικό κρούσμα.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν σας ότι είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επαγγελματικό Πρωτάθλημα που δεν αγωνίζεται από τον προηγούμενο Νοέμβριο με καταστροφικά αποτελέσματα για τις ομάδες και τους αθλητές μας.

Τέλος θα παρακαλούσαμε όπως στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων ,να παρευρεθεί από μέρους μας ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κος Γιώργος Μαυρωτάς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας