ΓΣ Πετρούπολης: Χρονιά ανόδου - Πρωτομάστορας ο Μητρόπουλος!

Στην Α’ κατηγορία «σκαρφάλωσε» το 2020 η Κ18 του ΓΣ Πετρούπολης - Πρωτομάστορας του επιτεύγματος ο Σπήλιος Μητρόπουλος.

ΓΣ Πετρούπολης: Χρονιά ανόδου - Πρωτομάστορας ο Μητρόπουλος!

Χρονιά-ορόσημο ήταν το 2020 για την ομάδα Κ18 (Κορασίδες Α’) του Γυμναστικού Συλλόγου Πετρούπολης που μετά από επίμονη προσπάθεια αρκετών ετών στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία κατάφερε να κερδίσει την άνοδο της στην Α’ κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

Με εκφραστή της προσπάθειας τον προπονητή Σπήλιο Μητρόπουλο, πρώην αθλητή του Ολυμπιακού με πολλές διακρίσεις, που κατάφερε με μεθοδική δουλειά να εμφυσήσει στα κορίτσια του τη νοοτροπία του πρωταθλητή, η Κ18 του ΓΣ Πετρούπολης παρουσίασε ένα σύνολο με αξιοζήλευτη απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα ότι ο Σπήλιος Μητρόπουλος δούλεψε με την ομάδα του κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας λόγω κορονοϊού κάνοντας χρήση της τεχνολογίας και το πρόγραμμα «πρόγραμμα στο σπίτι». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διατηρηθούν οι αθλήτριες σε καλή φυσική κατάσταση και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να συνεχίσουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Οι αθλήτριες που αποτέλεσαν την πετυχημένη Κ18 του ΓΣ Πετρούπολης για την περίοδο 2019-20 είναι οι εξής: Αθηνά Λώλη, Σμαράγδα Κατώνη, Ευγενία Τσίκα, Αριάδνη Χρανιώτη,Αντωνία Παρασκευά, Λουίζα Βούκαλη, Βίβιαν Ηλιοπούλου, Παρασκευή Καραγεωργίου, Ραχήλ Λιοσάτου, Καλλιόπη Μανδηλαρά, Σήλια Περαμερίτη, Αλεξάνδρα Γκάκια, Κατερίνα Βασιλάκη, Γιώτα Τρομ.