Ελπίς Αμπελοκήπων: Τρεις νεκροί από κορονοϊό σε οικογένεια αθλητή των υποδομών

Τρία μέλη της οικογένειας ενός αθλητή των υποδομών της Ελπίδας Αμπελοκήπων πέθαναν από κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ελπίς Αμπελοκήπων: Τρεις νεκροί από κορονοϊό σε οικογένεια αθλητή των υποδομών

Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Ελπίς Αμπελοκήπων.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε με σημερινή (6/12) ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο κορονοϊός αφαίρεσε τη ζωή από τρία μέλη της οικογένειας ενός νεαρού αθλητή της ακαδημίας του μέσα σε πολύ λίγο χρόνο...

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας ασφαλώς δεν προχώρησε σε δημοσιοποίηση του ονόματος του μικρού αθλητής της, η οικογένεια του οποίου χτυπήθηκε ανηλεώς από τον Covid-19.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων αναφέρει για την ακρίβεια τα παρακάτω:

«Μία "δική μας" οικογένεια, η οικογένεια ενός παιδιού που ανήκει στα τμήματα υποδομής του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, χτυπήθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο από τη νόσο Covid-19, η οποία μέσα σε λίγες ώρες τής στέρησε τρία αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο νεαρό μέλος του συλλόγου μας, που μέσα σε λίγες ώρες έχασε πατέρα, γιαγιά και προγιαγιά λόγω του κορονοϊού και ευχόμαστε να βρει τη δύναμη για να αντέξει το χτύπημα της μοίρας.

Καλό κουράγιο εκ μέρους του συλλόγου μας και σε όλα τα υπόλοιπα συγγενικά πρόσωπα των εκλιπόντων.

Ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια για τον σύλλογό μας και για όλη την αθλητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Ο κορονοϊός μάς απειλεί όλους! Γι' αυτό ας προσέχουμε όσο μπορούμε την υγεία μας και των δικών μας ανθρώπων. Φοράμε μάσκα, αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις, τηρούμε τις αποστάσεις και τα μέτρα ατομικής υγιεινής για να αντέξουμε και να βγούμε δυνατοί από αυτή την πανδημία».