Το δελτίο του Γκάβιν Σμιτ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (pic,vid)

Η πρώτη φορά που ήρθε ο Καναδός στην Ελλάδα

Το δελτίο του Γκάβιν Σμιτ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (pic,vid)

Ο Καναδός Γκάβιν Σμιτ είναι ως γνωστό ο νούμερο ένας στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του διαγώνιου και στο βιογραφικό του υπάρχει άλλη μια ελληνική ομάδα , ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, το 2008.

Τον παίκτη έφερε στην Ελλάδα, στην πρώτη του έξοδο από τον Καναδά ο Κώστας Δεληκώστας μέσω του Καναδού μάνατζερ και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Τζέισον Χαλντέιν. Από τότε βέβαια ο Σμιτ έχει αλλάξει σωματότυπο, έγινε θηριώδης και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διαγώνιους του κόσμου.

Το κασέ του ξεπερνάει τις 100.000 και ο μάνατζερ του Ματιάσεβιτς πιέζει να τον κλείσουν απο τώρα, γιατί αν ξεκινήσει να παίζει με την εθνική Καναδά στο Παγκόσμιο Λιγκ θα εκτιναχθεί. Ο Ολυμπιακός όμως δεν θέλει να βιαστεί γιατί ο Σμιτ, όπως και ο Τζούριτς ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς. Τον Έλληνα διαγώνιο απέρριψε γι αυτόν το λόγο ο Μουνιόθ και ζήτησε να περάσουν από κόσκινο τον Καναδό, που διακρίνεται εκτός από τη δύναμη στην επίθεση, στο μπλοκ, όπου ήταν κορυφαίος, όπου κι αν αγωνίσθηκε.

Όπως λένε στον Πειραιά, ο Σμιτ έπαιξε κανονικά όλη την προηγούμενη σεζόν με επιτυχία και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής, σε αντίθεση με τον Μίταρ Τζούριτς. Η σύμπτωση; Και οι δυο φοράνε τη φανέλα με το "12".

Ψάξαμε και βρήκαμε το πρώτο δελτίο του Γκάβιν Σμιτ στην Ελλάδα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και σας το παρουσιάζουμε...