#Help Greece από τη Βραζιλιάνα Φερνάντα Μέλο του ΑΟ Θήρας

Αξιέπαινη προσπάθεια της Βραζιλιάνας Φερνάντα Μέλο του ΑΟ Θήρας με #help greece, έχει τεράστια ανταπόκριση στο εξωτερικό, προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών

#Help Greece από τη Βραζιλιάνα Φερνάντα Μέλο του ΑΟ Θήρας

H αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας, Φερνάντα Μέλο, ενημέρωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους συναθλητές της που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού για την απραγία στην Ελλάδα, και εισέπραξε άμεση συμπαράστασή από σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ.

Η αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας Φερνάντα Μέλο ενημέρωσε μέσω των σόσιαλ μίντια τους συναθλητές της που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, για να εισπράξει την άμεση, και ανεπιφύλακτη συμπαράστασή τους.

Η λίστα των διεθνών αθλητών που ποστάρουν κάτω από το hashtag # HELPGREECE μεγαλώνει συνεχώς, με τον θηριώδη Κουβανό κεντρικό/ μπλοκέρ της Ιταλικής Civitanova Robertlandy Simón Aties, την Βραζιλιάνα ακραία Regiana Vidias και τις ομοεθνείς της διαγώνιες Bruna da Silva και Jessica Ventura, την Κουβανή διεθνή ακραία Dayami Sanchez, και τον Βραζιλιάνο κεντρικό του πρωταθλητή ΠΑΟ «Lucāo» Lucas Rangel να είναι μερικοί από τους πολλούς αθλητές που ανταποκρίθηκαν.

Η αξιέπαινη προσπάθεια του ΑΟ Θήρας και της Φερνάντα έχει συγκινήσει την παγκόσμια κοινότητα και περιμένουμε να επηρεάσει και αυτούς που αποφασίζουν στη χώρα μας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι εικόνες: