Στουτγκάρδη: Τέλος ο Αθανασόπουλος από τον πάγκο

Ξαφνιάζει η από κοινού απόφαση της Στουτγκάρδης και του επιτυχημένου προπονητή Γιάννη Αθανασόπουλου να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Στουτγκάρδη: Τέλος ο Αθανασόπουλος από τον πάγκο

Παρελθόν από τον πάγκο της Στουτγκάρδης αποτελεί ο Γιάννης Αθανασόπουλος έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας του Έλληνα προπονητή με τη γερμανική ομάδα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Στουτγκάρδης από τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και αφού τα δύο μέρη συμφώνησαν κοινή συναινέσει να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στο εξής.

Ο Αθανασόπουλος πήγε στη Στουτγκάρδη το 2015 ως άμεσος συνεργάτης του Γκιγκέρμο Ναράνχο και το 2017 ανέλαβε πρώτος προπονητής. Το 2019 η ομάδα της Γερμανίας είχε φτάσει στη μεγαλύτερη επιτυχία της με τον Έλληνα κόουτς στον πάγκο, όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Bundesliga και έπαιξε στα προημιτελικά του Champions League.

Όμως και φέτος, μολονότι η Στουτγκάρδη «χτυπήθηκε» ανηλεώς από τον κορονοϊό, ο Αθανασόπουλος τη διατηρούσε αήττητη στο πρωτάθλημα με 5 νίκες. Παρ' όλα αυτά, έφυγε από την ομάδα...