Ανατροπή: Μπορεί να συνεχισθούν Volley League ανδρών και γυναικών

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΓΑ, μπορεί να συνεχιστούν η Volley League ανδρών και η Volley League γυναικών, αφού θα υπάρξει θετική εισήγηση!

Ανατροπή: Μπορεί να συνεχισθούν Volley League ανδρών και γυναικών

Ευχάριστα νέα αναμένεται να ακούσουν αύριο οι φίλοι του βόλεϊ, αν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η εισήγηση της ΓΓΑ είναι θετική για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών.

Οι ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας δεν αναφέρουν πάντα όλα όσα περιγράφονται στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις(ΚΥΑ), που εκδίδονται την επόμενη ημέρα και μπορεί να γίνει ανατροπή!

Παρότι οι προτάσεις ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ δεν είναι εφάμιλλες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, η ΓΓΑ στην επιστολή της προς την αρμόδια Επιτροπή θα προτείνει να ενταχθούν στα υπό εξαίρεση, τα πρωταθλήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Για τη Volley League ανδρών είναι περισσότερες οι πιθανότητες καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε σχεδόν πιστή αντιγραφή του πρωτοκόλλου της Basket League όπου αναγράφεται ξεκάθαρα ο εβδομαδιαίος έλεγχος είτε με rapid τεστ είτε με μοριακά τεστ.

Η ΕΟΠΕ έχει στείλει μία γενική επιστολή όπου τονίζει την πρόθεση των ομάδων να υποβάλλονται σε εβδομαδιαία τεστ , χωρίς όμως να διευκρινίζει την κατηγορία τους.

Η όποια εξέλιξη δεν αφορά πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο, κι αν τελικά γίνει αύριο η ανατροπή, θα ξεκινήσουν το μεθεπόμενο. Μικρό το κακό, μπροστά στον ενδεχόμενο αφανισμό των πρωταθλημάτων βόλεϊ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ πριν από λίγες ώρες ανέφερε:

"Θα γίνουν προσπάθειες προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υπάρξει προγραμματισμός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τις προπονήσεις των ομάδων.

Σε όλες τις ομάδες με το που θα επανεκκινίσει το πρωτάθλημα θα τους δοθούν 10 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές.

Το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πότε θα δώσει η κυβέρνηση την έγκριση για επιστροφή στα γήπεδα.

Η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν και νέες συζητήσεις μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού."