ΕΟΠΕ: Έκτακτο ΔΣ τη Δευτέρα για το μέλλον των πρωταθλημάτων

Τη Δευτέρα (2/11) θα γίνει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ και αφού εκτιμηθεί η κατάσταση θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων βόλεϊ. 

ΕΟΠΕ: Έκτακτο ΔΣ τη Δευτέρα για το μέλλον των πρωταθλημάτων

Άμεση είναι η κινητοποίηση και η αντίδραση της Ε.Ο.ΠΕ. στο θέμα των μέτρων για τον αποκλεισμό των αθλημάτων και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων.

Η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης δεν αιφνιδίασε την Ομοσπονδία και την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού εκτιμηθεί η κατάσταση θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Μετά την κατάσταση που διαμορφώνεται από τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να συνεχιστούν τα κορυφαία Εθνικά πρωταθλήματα όλων των ομαδικών αθλημάτων με την προϋπόθεση οι ομάδες να υποβάλλουν τους αθλητές τους σε τεστ COVID-19.

Μάλιστα, σε 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα εκτιμήσει την κατάσταση σε έκτακτη συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων.

Κορονοϊός: Τα μέτρα για τον αθλητισμό - Πού έχουμε αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας