Καταγγελίες βολεϊμπολιστών, η τρίτη κλήρωση και η μετακόμιση της ΕΣΑΠ...

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για την τρίτη κλήρωση που έκανε η ΕΣΑΠ, για καταγγελίες βολεϊμπολιστών...

Καταγγελίες βολεϊμπολιστών, η τρίτη κλήρωση και η μετακόμιση της ΕΣΑΠ...

***Τον τελευταίο καιρό άνοιξαν πολλά στόματα και οι καταγγελίες πέφτουν βροχή, αλλά πριν τις επιβεβαιώσουμε δεν πρόκειται να τις δημοσιοποιήσουμε για δεοντολογικούς λόγους.

***Μας είπαν για παράδειγμα ότι μια αθλήτρια που αγωνίστηκε σε δύο ματς της Βόλεϊ Λιγκ γυναικών εμφανίζεται στα μητρώα της ΕΟΠΕ ότι είναι ελεύθερη από τα τέλη Σεπτεμβρίου και ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή.

Τελικά αποδείχθηκε λανθασμένη η πληροφορία και η Ελληνική Ομοσπονδία έχει ηλεκτρονικό μητρώο, με αποτέλεσμα η Νέα Βύσσα για παράδειγμα να τυπώνει τα δελτία στα γραφεία της.

***Κάποιοι αθλητές, εξάλλου, μας κατήγγειλαν ότι υψηλόβαθμο στέλεχος του ελληνικού βόλεϊ τούς απειλούσε «αν δεν υπογράψετε, θα σας εξαφανίσω», αλλά οι απειλές του δεν έπιασαν τόπο…

***Ένα πουλάκι μάς μετέφερε ότι το πρόγραμμα της Βόλεϊ Λιγκ ανδρών δεν βγήκε με δεύτερη κλήρωση, γιατί έγινε και τρίτη κλήρωση. Πέρασε όμως στα μουλωχτά η νέα γκάφα της ΕΣΑΠ.

***Κάπου μπερδεύτηκαν και το σύστημα έβγαλε κάποιες ομάδες να παίζουν πολλά παιχνίδια εκτός έδρας στον πρώτο γύρο και άλλες ελάχιστα. Διαπίστωσαν την γκάφα τους και έκαναν και τρίτη κλήρωση. Είναι που λένε ότι «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την πετύχαμε την κλήρωση».

***Α, η ΕΣΑΠ ετοιμάζεται να μετακομίσει από το ΟΑΚΑ στο ΣΕΦ, αφού η Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι θετική στο να παραχωρήσει κάποιες αίθουσες, αλλά πώς θα φύγει η ΕΣΑΠ από το Ολυμπιακό Στάδιο ;

***Καταγγελία στον ΕΟΔΥ θα κάνουν βολεϊμπολίστες που προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό, γιατί η αντίπαλη ομάδα στο μεταξύ τους φιλικό είχε κρούσματα, δεν σταμάτησε τις προπονήσεις και δεν ενημέρωσε εγκαίρως.

*** Αξιέπαινη η προσπάθεια του Γραφείου Τύπου της ΕΟΠΕ, που μοντάρει τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής της Volley League γυναικών και προσπαθεί να προβάλει το πρωτάθλημα. Αν όμως δεν μπει η τηλεόραση σρα γήπεδα, δεν σώζεται η κατάσταση...