Μουνιόθ: «Μερίδιο για την εικόνα μας έχει η... πανδημία - Συγγνώμη από τον κόσμο»!

Στον κορονοϊό απέδωσε την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στους τελικούς της Volley League με τον Παναθηναϊκό και την απώλεια του τίτλου, ο Φερνάντο Μουνιόθ, ο οποίος αποχαιρετά τους ερυθρόλευκους μετά από 3 χρόνια στον πάγκο του.

Μουνιόθ: «Μερίδιο για την εικόνα μας έχει η... πανδημία - Συγγνώμη από τον κόσμο»!

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Παίξαμε καλά για 1,5 σετ και είχαμε κρατήσει την τακτική μας και παίζαμε σωστά. Στο φινάλε του 2ου σετ δεν είχαμε φρεσκάδα και δεν κάναμε αυτά που είχαμε πει πριν τον αγώνα. Δεν βρήκαμε τρόπο να επιστρέψουμε στον αγώνα και πιστεύω πως αν είχαμε καθαρό μυαλό πνευματικά η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Είναι δεδομένο ότι οφείλουμε μια συγνώμη γιατί δεν βγάλαμε την απαιτούμενη αντίδραση μετά το 2ο σετ και δεν παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο της ομάδας. Μερίδιο και ευθύνη για την εικόνα αυτή έχει και η περίοδος που περάσαμε, με την πανδημία του κορονοϊού, η οποία μας επηρέασε όπως και ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα με ορισμένους παίκτες τα οποία δεν θέλαμε να βγάλουμε προς τα έξω. Όμως τα παραπάνω, δεν αποτελούν δικαιολογίες, η διοίκηση μέχρι σήμερα έκανε ό,τι μπορούσε για να φτάσουμε στους τελικούς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μια συγνώμη στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήθελε τόσο πολύ το πρωτάθλημα και δεν μπορέσαμε να του δώσουμε αυτή την ικανοποίηση».

Πρωταθλητής ο ΠΑΟ, διάλυση με τη διπλή αλλαγή του Μουνιόθ!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας ανέφερε: «Η ομάδα ήρθε στο Μαρούσι με διάθεση να δείξει άλλο πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο τελικό. Στο πρώτο σετ και μέχρι το 20 του 2ου ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά στη συνέχεια βγάλαμε σημάδια ομάδας που δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Σίγουρα η ομάδα μας, επηρεάστηκε από την πρωτόγνωρη κατάσταση που βίωσε με τη πολύμηνη διακοπή, γεγονός που ισχύει και για τις 4 ομάδες που αγωνίστηκαν στους ημιτελικούς και τους τελικούς. Είναι προς τιμήν της διοίκησης ότι ήθελε να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Θέλω να ζητήσω, μια ειλικρινή συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί ξέρω ότι στεναχωρήσαμε με αυτή την απώλεια του τίτλου».

Κοκκινάκης: «Εχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και με αυτόν θα μιλήσω πρώτα»

Ο Ισπανός τεχνικός αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από 3 χρόνια: "Πέρασα 3 υπέροχα χρόνια", δήλωσε χαρακτηριστικά...

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας