Τίτλοι τέλους για Μεταξά και Σαμπάτη από τον Πορφύρα

Ο Πορφύρας γνωστοποίησε τις αποχωρήσεις των Μεταξά και Σαμπάτη από την ομάδα. Η πειραϊκή ομάδα ρίχνει το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν. 

Τίτλοι τέλους για Μεταξά και Σαμπάτη από τον Πορφύρα

Ο χορός των αποχωρήσεων καλά κρατεί στον Πορφύρα. Μετά τις Φωτεινού, Γιοβάνη, Γκενγκενμπάχερ, η ομάδα του Πειραιά, που κατέβασε αισθητά το μπάτζετ της νέας σεζόν, αποχαιρέτησε και τις Ναταλία Μεταξά, Ιφιγένεια Σαμπάτη.

Μάλιστα η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με μία ακόμη βασική αθλήτρια, η οποία δεν θα ανανεώσει με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα για τις νέες αποχωρήσεις αναφέρει:

«Μόνο ευχαριστίες έχουμε για τη Ναταλία Μεταξά και την Ιφιγένεια Σαμπάτη για την προσφορά τους στον Πορφύρα και ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή συνέχεια στις επόμενες ομάδες τους.

Η Νάτα ήταν μαζί μας στη φετινή σεζόν και η Ίφι για μία διετία, διάστημα στο οποίο έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1 μα και στα Κύπελλα Ευρώπης. Να είναι πάντα καλά και είθε να συναντηθούμε ξανά.

Ο κύκλος των αποχωρήσεων (Φωτεινού, Γιοβάνη, Μεταξά, Σαμπάτη, Γκενγκενμπάχερ) θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με ακόμα μία μη ανανέωση συνεργασίας και στη συνέχεια, εφόσον έχουμε πρώτα τιμήσει εκείνες που φεύγουν, καθώς όλες πρόσφεραν στον Πορφύρα, θα αρχίσουμε την αναφορά σε εκείνες που μένουν και θα στηρίξουν την ομάδα στη σεζόν 2020-2021.

Όλα με τη σειρά τους, πάντα υπό το πρίσμα του ρεαλισμού, του νοικοκυριού, της φροντίδας αξιοποίησης της ακαδημίας μας και προώθησης νέων παιδιών που θα έρθουν κοντά μας, της τήρησης των συμφωνιών και της επιβίωσης στην πάλη με το άγνωστο που έρχεται».

Οι δηλώσεις των αθλητριών

Η 28χρονη κεντρική (1,87 μ.) Ναταλία Μεταξά, που έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Άρη, Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου την περασμένη σεζόν. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, με πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλές όμορφες στιγμές, μία εκ των οποίων ήταν η παρθενική εμφάνιση της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ήμουν μέρος της. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και στους ανθρώπους που την απαρτίζουν».

Απο την πλευρά της η 22χρονη λίμπερο Ιφιγένεια Σαμπάτη, που έχει αγωνιστεί σε Μεσσηνιακό, Μεσσαρά και δύο χρόνια στον Πορφύρα και είναι πολύ κοντά σε ομάδα των βορείων προαστίων, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Πορφύρα για την όμορφη συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα και εις το επανιδείν!».