Στον ΠΑΟΚ και επισήμως η Βεργίδου

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Όλγα Βεργίδου, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επόμενη σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ και επισήμως η Βεργίδου

Παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ είναι και επισήμως η Όλγα Βεργίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου»:

ΠΑΟΚ: Πήρε Βεργίδου

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Όλγα Βεργίδου για την αγωνιστική χρονιά 2020-21.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Όλγα Βεργίδου είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 180 cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στους Μακεδόνες Αξιού, παραμένοντας εκεί για 10 χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΟ Θήρας, εκεί όπου έπαιξε για τρία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στη φινλανδική OrPo Volley.

Η επόμενη σεζόν τη βρήκε και πάλι σε νησί, αφού φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας μας.

Για τη συμφωνία συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Όλγα Βεργίδου δήλωσε:

''Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους κυρίους Κατσαρή και Αμοιρίδη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν! Εύχομαι υγεία, μακάρι να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο κανονικότητας, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Από εκεί και πέρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει''.

Καλώς ήρθες, Όλγα!».