Έμειναν στον Ολυμπιακό Χριστοδούλου, Κονόμι, Γιώτα, Χίπε

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή των Χριστοδούλου, Χίπε, Γιώτα, Κονόμι και την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Σπύρο Σαραντίτη.

Έμειναν στον Ολυμπιακό Χριστοδούλου, Κονόμι, Γιώτα, Χίπε

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού μετά την αποχώρηση των Τζίνας Λαμπρούση, Κατερίνας Ζακχαίου, Άνα Λαζάρεβιτς, του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, την οικονομική ένδεια και το μπάσιμο του ΠΑΟΚ για την απόκτηση των Χριστοδούλου, Γιώτα με γενναιόδωρες προτάσεις.

Η κινητοποίηση του Μιχάλη Κουντούρη, τα ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι εγγραφές των φιλάθλων του Ολυμπιακού στα μέλη του Ερασιτέχνη, συν την εύρεση χορηγού, άλλαξαν άρδην την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον βασικό κορμό του και με την προσθήκη δύο ξένων ακραίων θα είναι πάλι το φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο πρώην συνεργάτης των Γιάννη Νικολάκη και Μπράνκο Κοβατσεβιτς Σπύρος Σαραντίτης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του τμήματος.

Η Στέλλα Χριστοδούλου παρά τη σπουδαία πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά και τις προτάσεις από το εξωτερικό, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Κι όλα αυτά με μειωμένες αποδοχές λόγω κορονοϊού. Η αρχηγός απέδειξε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα της στον πρωταθλητή και να συνεχίσει μετά από άλλο πόστο. Το ίδιο και η Κατερίνα Γιώτα, αλλά και η Σάσι Χίπε. Και η Αρέτα Κονόμι υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός, παρά την κρίση και την απουσία εισιτηρίων διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο βόλεϊ, βρήκε χορηγό που θα ενισχύσει το τμήμα, προκειμένου να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό και να διευρύνει το ρεκόρ του, τα 9 Κύπελλα και τα 8 πρωταθλήματα, αλλά και το Τσάλεντζ Καπ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Χίπε, Χριστοδούλου και Γιώτα υπέγραψαν διετή συμβόλαια...

O Σπύρος Σαραντίτης ανέφερε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο κύριο Κουντούρη για την τιμή που μου κάνουν. Γιατί είναι μεγάλη τιμή να είσαι πρώτος προπονητής σε αυτή την ομάδα. Χωρίς πολλά λόγια, θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από αυτή τη δουλειά η ομάδα έχει πετύχει τόσο σπουδαία πράγματα. Γενικά είναι μια περίεργη περίοδος με όλα αυτά που συμβαίνουν. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς όλοι σε όλες τις ομάδες. Είναι θετικό ότι θα είναι όλες οι μεγάλες ομάδες στην κατηγορία μαζί με τους συλλόγους που έχουν δείξει έργο τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

H Σάσκια Χίπε δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που επέκτεινα ξανά το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Αυτή η χρονιά δεν ήταν τόσο… ικανοποιητική με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε και δεν θα ένιωθα σωστά να τελειώσει αυτή η όμορφη συνεργασία με αυτό τον τρόπο. Ο Ολυμπιακός έγινε για εμένα τα προηγούμενα χρόνια κάτι πολύ περισσότερο από έναν σύλλογο. Έγινε το σπίτι μου. Για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη που θα μείνω σπίτι! Όπως προανέφερα, η σεζόν δεν έληξε ιδανικά, για αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά».

H Αρέτα Κονόμι είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Ολυμπιακού για ένατη συνεχόμενη χρόνια! Η κάθε σεζόν είναι διαφορετική από την προηγούμενη, αλλά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι και ελπίζω πως και πάλι θα είμαστε ένα δυνατό σύνολο ώστε να τους πετύχουμε! Ίσως λόγω της κατάστασης να χρειαστεί να παίξουμε χωρίς κόσμο στο γήπεδο, αλλά ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα στηρίξει την ομάδα όπως κάθε φορά».

Η Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε: «Μετά από μια χρονιά που τελείωσε ξαφνικά για όλους, είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, για να διεκδικήσουμε με την ίδια δίψα και θέληση τους στόχους μας, που όπως κάθε χρόνο παραμένουν υψηλοί. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο, ο Ολυμπιακός δείχνει συνέπεια και οργάνωση και κάνει το καλύτερο δυνατό βάσει των συνθηκών. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα τις συνθήκες με τις οποίες θα ξεκινήσει η σεζόν και αν ο κόσμος θα μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό μας μέσα στο γήπεδο, είμαι σίγουρη πως ξέρει ότι τον χρειαζόμαστε και θα είναι εκεί με κάθε τρόπο για να μας βοηθήσει και να ωθήσει τον Ολυμπιακό για μία ακόμη χρονιά να πρωταγωνιστεί. Όλοι μαζί, διοίκηση, κόσμος και αθλητές, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Η Κατερίνα Γιώτα επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω για τρίτη φορά τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος αυτός είναι πλέον η οικογένειά μου και η απόφαση να παραμείνω εδώ και να στηρίξω την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων ήταν εύκολη. Γνωρίζουμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη για όλο τον αθλητισμό λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού, όμως ο Ολυμπιακός παραμένει το πιο ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή. Θεωρούμε δεδομένη και φέτος τη στήριξη των φιλάθλων μας, ανεξαρτήτως αν θα επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, μέσω της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου».