«Μόνιμη» στον ΑΟ Θήρας η Αρτακιανού, ανανέωσε για έβδομη σερί σεζόν!

Τη συνεργασία της με τον ΑΟ Θήρας ανανέωσε για έβδομη συνεχόμενη σεζόν η Μαριαλένα Αρτακιανού.

«Μόνιμη» στον ΑΟ Θήρας η Αρτακιανού, ανανέωσε για έβδομη σερί σεζόν!

Στον ΑΟ Θήρας για έβδομη συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκεται η Μαριαλένα Αρτακιανού, η οποία συμφώνησε με τη διοίκηση της νησιωτικής ομάδας για να φορέσει τη φανέλα της Σαντορίνης για τουλάχιστον άλλη μία αγωνιστική περίοδο.

Η διεθνής λίμπερο είχε πολύ καλή οικονομικά πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, όμως με προσωπικές ενέργειες του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήθελε πολύ την Αρτακιανού τη νέα σεζόν, ήρθε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Μαριαλένα Αρτακιανού, που τη περσινή σεζόν ήταν η κορυφαία λίμπερο του πρωταθλήματος με 63% στην υποδοχή, υπέγραψε το απόγευμα της Κυριακής 31/5 το νέο της συμβόλαιο και τη Δευτέρα 1/6 επρόκειτο να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε ότι στη Σαντορίνη για τουλάχιστον άλλη μία αγωνιστική σεζόν θα παραμείνουν η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και η Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Οι διεθνείς κεντρικές, αφού είχαν συνομιλία και με τον νέο προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο, συμφώνησαν με τη διοίκηση του ΑΟΘ να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για άλλη μία χρονιά.

Έτσι, η ομάδα της Σαντορίνης και με την προσθήκη της Κωνσταντίνας Βλαχάκη συνεχίζει τον σχεδιασμό για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, έχοντας ήδη δημιουργήσει ελληνικό κορμό διεθνών αθλητριών.