Πατηνιώτης για Volley League, τηλεδιάσκεψη και έξτρα ομάδες

Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας, Ανδρέας Πατηνιώτης, αναφορικά με την αυριανή (28/5) τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Volley League γυναικών με φόντο τη σεζόν 2020-2021.

Πατηνιώτης για Volley League, τηλεδιάσκεψη και έξτρα ομάδες

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας, Ανδρέας Πατηνιώτης, ήταν καλεσμένος στo τοπικό τηλεοπτικό κανάλι VOLCANO TV και αποκάλυψε πως την Πέμπτη (28/5) θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της Volley League γυναικών, προκειμένου αυτές να καταθέσουν τις απόψεις τους για επερχόμενο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021.

Σχετικά με την τηλεδιάσκεψη και το ζήτημα της ενδεχόμενης αύξησης των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας βόλεϊ γυναικών στη χώρα, ο Πατηνιώτης επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Την Πέμπτη έχουμε μία τηλεδιάσκεψη με την Ομοσπονδία και τις ομάδες της Volley League. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, σίγουρα όμως είναι δύσκολο να προστεθούν περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα.

Θα είναι δύσκολο για τις ομάδες τις επαρχίας, ειδικά των νησιών που έχουν πολές μετακινήσεις. Θα υπάρχει ενημέρωση από την ομοσπονδία, δεν γνωρίζουμε τα θέματα της συζήτησης και στη συνέχεια θα καταθέσουμε και εμείς τις απόψεις μας».