Χίπε: «Θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο»

Η παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού Σάσκια Χίπε, μίλησε στην «Bild» και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θα προτιμούσε να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή μαζί με τις συμπαίκτριές της στο γήπεδο. 

Χίπε: «Θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο»

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών ύστερα από την απόφαση της ΕΟΠΕ λόγω της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Volley League γυναικών: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, σπάει το σερί του Παναθηναϊκού

Μία εκ των πρωταγωνιστριών και φέτος για την ομάδα του Πειραιά, ήταν η Σάσκια Χίπε. Η Γερμανίδα διαγώνιος των «ερυθρολεύκων» η οποία βρίσκεται στους Πειραιώτες από το 2016, πανηγύρισε τον τέταρτο της τίτλο με τον σύλλογο, ωστόσο όπως δήλωσε και η ίδια ήθελε να το πανηγυρίσει με τον κόσμο.

«Φυσικά η υγεία όλων έρχεται πρώτη, αλλά είναι ακόμα μια πικρή και παράλληλα είδηση. Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και τα τρία τρόπαια. Σίγουρα θα προτιμούσα να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στο γήπεδο. Είτε το εγκρίνετε είτε όχι, η Bundesliga στη Γερμανία, δείχνει ότι μπορεί και συνεχίζεται. Γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάσκια Χίπε στη «Bild».

Η Γερμανίδα βρίσκεται σε διακοπές στην Πάρο και ελπίζει να επισκεφθεί ξανά την οικογένεια της στο Βερολίνο τον Ιούνιο. Ωστόσο, μέχρι τότε ελπίζει να μπορεί να πανηγυρίσει με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της τον τίτλο. «Ίσως τότε να μπορούμε τουλάχιστον να σηκώσουμε τον τίτλο».