Nέος προπονητής του ΑΟ Θήρας ο Κώστας Παπαδόπουλος. Διάψευση για διάλυση...

Νέος προπονητής για στον  AO Θήρας, ο Κώστας Παπαδόπουλος

Nέος προπονητής του ΑΟ Θήρας ο Κώστας Παπαδόπουλος. Διάψευση για διάλυση...

O Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο διάδοχος του Μπράνκο Γκάιτς στον πάγκο του ΑΟ Θήρας, ο οποίος εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για την διετή συνεργασία που είχε με τον Σέρβο τεχνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου ολοκλήρωσε τις επαφές με τον Εδεσσαίο πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο Παπαδόπουλος που διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και έχει εργαστεί το 2013 στην G.S Argentario και την τελευταία διετία στην Παλζόλα Πάβιτς, θα μετακομίσει στην Σαντορίνη, με στόχο να δημιουργήσει και πάλι μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει το νταμπλ της νέας χρονιάς αλλά και θα εχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη, όπως η φετινή στο Τσαλεντζ καπ.

Ο νέος τεχνικός του ΑΟ θήρας έχει εργαστεί στις γυναικείες ομάδες του Εαρινού, Ανατόλια, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ηρακλή Κηφισιάς, Πανναξιακό και εχει διατελέσει μελος του επιτελείου της εθνικής νεανίδων της Ιταλίας, ομοσπονδιακός της εθνικής νεανίδων και συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της εθνικής γυναικών.

Η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου διαβεβαιώνει ότι παρά τις πρόσφατες αποχωρήσεις των βασικών περυσινών παικτριών, Μερτέκη και Μεντάρο, ο σύλλογος δεν "διαλύθηκε" αλλα λειτουργεί κανονικά και στέλνει μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι και του χρόνου η ομάδα θα είναι δυνατή και ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας αναφέρει:

«Ούτε λυγίσαμε, ούτε διαλυθήκαμε, ούτε κουραστήκαμε. Ο ΑΟ Θήρας, από τις πρώτες μέρες του Κορονοϊού, έδρασε. Με δικά του έξοδα και με τη μέγιστη υγειονομική ασφάλεια, διαπεραίωσε τις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο, στα σπίτια τους. Ούτε διώξαμε, ούτε διακόψαμε συμβόλαια, συνεργασίας.

Εδώ είμαστε, και είμαστε όρθιοι για να υποδεχτούμε όλους και όλες, ξανά. Το Διοικητικό Συμβούλιο, είναι καθημερινά μαζί. Συνεδριάζει. Με τηλεδιασκέψεις, για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Φυσικά, κατανοούμε, πως η πίκρα κάποιων που δεν δεχτήκαμε τις μισθωτές υπηρεσίες τους, εκφράστηκε με τον άκομψο και ανακριβή τρόπο. Ας σεβαστούν όμως το λειτούργημα που υπηρετούν, τους παρακαλούμε. Δηλώνουμε, λοιπόν.

Ο ΑΟ Θήρας, είναι εδώ. Είναι όρθιος. Είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπου πάλι, το όριο μας θα είναι ο ορίζοντας. Τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, Όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ας το καταλάβουν. ΗΡΘΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!.

Εκ του ΔΣ ΑΟ Θήρας.»