Η Άννα Καλαντάτζε στον ΠΑΟΚ

 Η  διεθνής βολεϊμπωλίστρια Άννα Καλαντάτζε που έπαιζε πέρυσι στον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΠΑΟΚ

Η Άννα Καλαντάτζε στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά τη Μόνικα Πότοκαρ πήρε ακόμη μια παίκτρια από τον Παναθηναϊκό, τη διεθνή Άννα Καλαντάτζε, που όπως και η Λίτσα Μερτέκη επέστρεψε στην πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.Η Καλαντάτζε είναι 23 χρονών, έχει ύψος 1.83 και τα δικαιώματα της ανήκουν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν συμφώνησε με την ομογενή αθλήτρια της Εθνικής (γεννήθηκε στο Μπατούμι της Γεωργίας), αντί 12.000 ευρώ, συν ένα αυτοκίνητο και θα είναι η τρίτη κεντρική μετά την Ιωάννα Πολυνοπούλου, ενώ ο Κώστας Αμοιρίδης περιμένει την απάντηση της Κατερίνας Γιώτα και της Στέλλας Χριστοδούλου, με εναλλακτική την Όλγα Βεργίδου, που έπαιζε κι αυτή στον Παναθηναϊκό και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Η Καλαντάτζε προτιμήθηκε από την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, που είχε υψηλές απαιτήσεις, αφού ήθελε 19.000 ευρώ!

Για να κλείσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ αναζητείται μια ξένη διαγώνια, ενώ υπάρχει περίπτωση και μιας ξένης ακραίας που θα κάνει τριπλέτα με τις Μερτέκη, Πότοκαρ, ενώ η Ελένη Κιόση σταμάτησε το βολεϊ.

Ο ΠΑΟΚ εξάλλου εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση της Εύας Χαντάβα "Ο ΠΑΟΚ, ευχαριστεί την Εύα Χαντάβα, για την τεράστια προσφορά της στην ομάδα τόσο σαν αθλήτρια όσο και σαν αρχηγός. Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε εδώ τίμησε την ασπρόμαυρη φανέλα σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσωπική της ζωή και στην επαγγελματική της καριέρα. Στον ΠΑΟΚ, δε λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν..."