Μπάσιμο ΠΑΟΚ για Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα...

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει το ρόστερ του, συμφώνησε με τις Μόνικα Πότοκαρ, Λίτσα Μερτέκη και πάει για το κόλπο γκρόσο, αφού έκανε πρόταση στις Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα που είναι ελεύθερες από τον Ολυμπιακό. Ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός.

Μπάσιμο ΠΑΟΚ για Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα...

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε ένα βήμα με την Μερτέκη αντί της Χαντάβα, ανέβασε επίπεδο, η Πότοκαρ όμως δεν είναι η ξένη που θα κάνει τη διαφορά, αλλά αν αποκτήσει τις δυο παίκτριες του Ολυμπιακού, Χριστοδούλου, Γιώτα, θα έχει σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ραχοκοκκαλιά του Ολυμπιακού, της ομάδας των 7 κυπέλλων και των 9 πρωταθλημάτων ήταν ελληνικός και στηριζόταν στις Χριστοδούλου, Γιώτα, Κονόμι, ενώ αργότερα προστέθηκε η Λαμπρούση, που ήταν αρχικά αναπληρωματική και τα δυο τελευταία χρόνια η Ζακχαίου. Οι δυο τελευταίες έφυγαν, αλλά αν δεν παραμείνουν οι δυο πρώτες θα αποδυναμωθεί ο πρωταθλητής των τελευταίων χρόνων.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν είναι φιλολογικό, αφού υπήρξε επίσημη πρόταση του χρηματοδότη του τμήματος Κώστα Αμοιρίδη, ο οποίος μάλιστα πρότεινε τριετή συμβόλαια για να πείσει τις δυο αθλήτριες του Ολυμπιακού να μετακομίσουν από τον Πειραιά στη Θεσσαλονίκη. Κι αν τα καταφέρει θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Για τις δυο αθλήτριες ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός, αφού άνθρωπος του τηλεφώνησε και ρώτησε αν είναι ελεύθερες, εξέφρασε ενδιαφέρον, αλλά δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση. Όποιος επομένως από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ βάλει στη μηχανή τους τις Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα θα είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμο το ρόστερ του και εφόσον δεν καταφέρει να πάρει τις Γιώτα, Χριστοδούλου, έχει συμφωνήσει με τις Όλγα Βεργίδου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, που είναι Θεσσαλονικιές και θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Όπως έκανε και η Λίτα Μερτέκη. Μάλιστα η τελευταία είναι φίλη της αρχηγού του Ολυμπιακού, Στέλλας Χριστοδούλου.

Προπονητής παραμένει o Σλοβάκος Μίχαλ Μάσεκ, ενώ κατέβασε τον προϋπολογισμό του, κάνοντας δραματικά μειωμένη πρόταση στην Εύα Χαντάβα και ουσιαστικά την έσπρωξε στην αποχώρηση, αφού είχε συμφωνήσει με την Λίτσα Μερτέκη του ΑΟ Θήρας.

Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν έχει πει την τελευταία λέξη του, κι αν κρατήσει τις Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Αρέτα Κονόμι, Σάσι Χίπε θα είναι πρώτος στην αφετηρία και για το επόμενο πρωτάθλημα.

Σε απόγνωση βρίσκεται ο ΑΟ Θήρας, που χάνει τις Μερτέκη, Χατζηευστρατιάδου, δεν έχει βρει τις αντικαταστάτριες της, ενώ όλα δείχνουν ότι πρέπει να ψάξει για νέο προπονητικό τιμ...