Παρελθόν από τη Θέτιδα ο Νικολάκης

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Θέτιδας ο Γιάννης Νικολάκης, ο οποίος τη Δευτέρα (27/4) αποχαιρέτησε τον σύλλογο της Βούλας ύστερα από επιτυχημένη συνεργασία δύο ετών.

Παρελθόν από τη Θέτιδα ο Νικολάκης

Χώρισαν οι δρόμοι της Θέτιδας με τον Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ύστερα από άψογη συνεργασία δύο χρόνων.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε άπαντες στην ομάδα της Βούλας, ευχαριστώντας τους για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και την ομάδα της Θέτιδας Βούλας για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια.

Η κατάληψη των υψηλών θέσεων της βαθμολογίας και η καταξίωσή της είναι η παρακαταθήκη για το μέλλον στο γυναικείο βόλεϊ.

Μία συλλογική προσπάθεια του προέδρου, της διοίκησης, καθώς και της επαγγελματικής προσήλωσης των αθλητριών και του προπονητικού επιτελείου. Από τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία».

Η διοίκηση της Θέτιδας από την πλευρά της ενημέρωσε για το «διαζύγιο», τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Ένας ακόμη κύκλος στη ζωή της Θέτιδας κλείνει το ίδιο όμορφα όπως ξεκίνησε. Ευχαριστούμε ειλικρινά τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Νικολάκη για την ανεκτίμητη προσφορά του στον σύλλογο.

Μαζί του η ομάδα πέτυχε να καθιερωθεί στις καλύτερες ομάδες του γυναικείου βόλεϊ της χώρας μας. Δουλεύοντας επί δύο χρόνια εντατικά προσέφερε ό,τι καλύτερο μπορούσε στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης Νικολάκης αγάπησε πραγματικά τη Θέτιδα και εμείς από την πλευρά μας τον θεωρούμε και θα εξακολουθούμε να τον θεωρούμε πολύτιμο κομμάτι της.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα! Καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξεις να ακολουθήσεις στο άμεσο μέλλον».

Λίγες ημέρες νωρίτερα ανακοίνωσε την αποχώρησή της και η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, που επιστρέφει στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Η ανάρτησή της στο facebook:

«Μπορεί αυτή η σεζόν να μην τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σίγουρα όμως άξιζαν όλες οι στιγμές. Στιγμές γεμάτες ένταση, πάθος και προσμονή για το καλύτερο, δύσκολες στιγμές με άγχος και στρες. Είμαι τυχερή που ήμουν μέλος αυτής της οικογένειας για 3 χρόνια, καθώς ωρίμασα αγωνιστικά και απέκτησα νέες εμπειρίες. Το κυριότερο όμως είναι ότι σε αυτή τη διαδρομή είχα στο πλευρό μου αληθινούς ανθρώπους. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους αυτά τα χρόνια, στο προπονητικό σταφ για την άψογη συνεργασία και φυσικά στα κορίτσια μου για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί. Είμαι σίγουρη ότι και τη νέα σεζόν η ομάδα της Θέτιδας θα λάμψει και πάλι!».