Χίπε: «Βεβαιώσου ότι θα γυρνάς πιο δυνατός» (pic)

Η διαγώνιος του Ολυμπιακού Σάσκια Χίπε έγραψε ένα πολύ ωραίο μήνυμα για να εμψυχώσει τον κόσμο στις μέρες του κορονοϊού.

Χίπε: «Βεβαιώσου ότι θα γυρνάς πιο δυνατός» (pic)

Ένα υπέροχο μήνυμα έγραψε στο προσωπικό της instagram η Σάσκια Χίπε, θέλοντας εμφανώς να εμψυχώσει τον κόσμο, για όλα αυτά που περνάμε, με τη φονική πανδημία του κορονοϊού.

Η διαγώνιος του Ολυμπιακού αναφέρει χαρακτηριστικά…

«Είναι ΟΚ να ξυπνάς και να νιώθεις λυπημένος. Είναι ΟΚ να μη βλέπεις λόγο να σηκωθείς από το κρεβάτι. Είναι ΟΚ να αναρωτιέσαι για τον εαυτό σου και για τα πάντα. Είναι ΟΚ να νιώθεις ότι δεν έχεις κίνητρο. Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να δούμε τα θετικά.

Αλλά μην αφήσεις όλες αυτές τις σκέψεις να πάρουν την ομορφιά που βλέπουμε κανονικά… Δεν υπάρχει ουράνιο τόξο, χωρίς βροχή και δεν υπάρχουν αστέρια, δίχως σκοτάδι. Άσχημοι καιροί έρχονται και φεύγουν, όπως και οι όμορφοι καιροί. Είναι επιλογή μας το πως απαντάμε στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε κάθε φορά.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου, αν κάποιες φορές είσαι αδύναμος. Αλλά βεβαιώσου ότι θα γυρνάς πιο δυνατός, κάθε φορά που θα έχεις τη δύναμη! Πάντα να συγκεντρώνεσαι στο καλό και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Θα είσαι περήφανος για σένα».