Λαμπρούση: Αφιερωμένη η νίκη σε Ζακχαίου, Τοτσίδου

Στις «λαβωμένες» συναθλήτριές της Ζακχαίου, Τοτσίδου, αφιέρωσε την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΑΟ Θήρας, η Τζίνα Λαμπρούση. Οι δηλώσεις του προπονητή Μπράνκο Κοβάσεβιτς

Λαμπρούση: Αφιερωμένη η νίκη σε Ζακχαίου, Τοτσίδου

Κλίμα ευφορίας κυριαρχεί στις τάξεις του Ολυμπιακού έπειτα από την νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ Θήρας, ωστόσο το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την ομάδα επιβεβαιώθηκε στις δηλώσεις της Τζίνα Λαμπρούση, η οποία μετά το τέλος του ματς αφιέρωσε την νίκη στις τραυματίες συναθλήτριές της Τοτσίδου και Ζακχαίου: «Σήμερα ξεπεράσαμε και το σοκ του τραυματισμού της Κατερίνας (σ.σ. Ζακχαίου) το οποίο ήταν πάρα πολύ πρόσφατο, αφού συνέβη χθες και σήμερα μάθαμε ότι μπήκε στο χειρουργείο. Εννοείται ότι αφιερώνουμε τη νίκη και στη Σία (σ.σ. Τοτσίδου) και στη «Ζακ» (σ.σ. Ζακχαίου). Από κει και πέρα ξεκινήσαμε λίγο νωθρά σήμερα και καταφέραμε να κάνουμε δυο φορές ανατροπή στο σκορ. Στο 3ο κάναμε κάποια αβίαστα και εύκολα λάθη αλλά αντιδράσαμε πάλι και στο 4ο σετ καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το τρίποντο για να διατηρηθούμε στην κορυφή και να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: «Το σημερινό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες δεν ήταν τόσο επιθετικό, αλλά στα υπόλοιπα στοιχεία, το σερβίς, το μπλοκ και στην άμυνα ήταν πολύ καλό. Είμαι ικανοποιημένος γιατί συνεχίσαμε την καλή παρουσία που έχουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Με αυτή τη νίκη έχουμε ασφαλίσει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Έχουμε δυο δύσκολα εκτός έδρας ματς με τον Άρη και τη Θέτιδα Βούλας, αλλά είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε καλά. Παράλληλα προετοιμαζόμαστε για τα ευρωπαϊκά ματς με τη Μπεζιέ, ενώ έχουμε στο μυαλό μας και τους αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας».