Νέα ατυχία για την Ζακχαίου, κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του χεριού

Η Κατερίνα Ζακχαίου έσπασε το μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου

Νέα ατυχία για την Ζακχαίου, κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του χεριού

Η πιο φορμαρισμένη παίκτρια του Ολυμπιακού, η Κατερίνα Ζακχαίου έσπασε το μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός δράσης.

Ολυμπιακός-ΑΟ Θήρας 3-1: Όλα κρίθηκαν στην ανατροπή του πρώτου σετ, με σερί 14-4

Η Κύπρια κεντρική, ήταν η κορυφαία παίκτρια του ελληνικού πρωταθλήματος, χάρη στο ταλέντο της και το ύψος της (1.92) σκέπαζε τα φιλέ και επανήλθε φέτος δριμύτερη μετά την επέμβαση που έκανε πέρυσι στους χιαστούς.

Με τον τραυματισμό της Κατερίνας Γιώτα έγινε βασική, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και ήταν η καλύτερη παίκτρια του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση όμως της Παρασκευής έπαθε κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού χεριού, κλήθηκε εσπευσμένα ο γιατρός του Ολυμπιακού Γιώργος Τσικούρης και της έκανε ανάταξη. Το Σάββατο χειρουργήθηκε και θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα από το γήπεδα.Η Κατερίνα κέρδισε 169 πόντους, με 28 μπλοκ (πρώτη μπλοκέρ), 16 άσους, με 85/161 επιθέσεις (52.8%)

Μεγάλη απώλεια για τον Κοβάτσεβιτς, λίγες ημέρες πριν από τους ημιτελικούς του Τσάλεντζ Καπ με τη γαλλική Μπεζιέ.

Το πρώτο ματς θα γίνει στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη στις 18/3 και ο επαναληπτικός στις 25/3. Το άλλο ζευγάρι είναι THY Istanbul-Dresdner SC.

Ο κόουτς της Μπεζιέ Πάμπλο Γκριμπόφ είπε: "Ήταν ένα σπουδαίο ματς απέναντι σε δύσκολη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στο κλαμπ. Είναι ο πρώτος ημιτελικός στην ιστορία του συλλόγου"

Η αρχηγός και πασαδόρος Κέιλα Ράμος τόνισε: "Ήταν το αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας"


Η Μπεζιέ έχεις 5 αμερικάνες στη σύνθεση της , τις Σμιθ Αλέξα (ακραία), Άλισον Μπαστιανέλι (κεντρική), Γιανίσα Τζόνσον (ακραία), Μαλίνα Τερέλ (διαγώνια), Σέλινγκερ Σαμάνθα (πασαδόρος), 2 Κολομβιανές Σότο Γιέισι (κεντρική), Νταιάνα Σεγκόβια (διαγώνια), μια Βελγίδα Ντεμπόρα Ναφαλίζ(πασαδόρος), μια Βραζιλιάνα Φαμπρίνο Ράμος (πασαδόρος) και μια Κροάτισα Πόπιτς Άστραντ (κεντρική). Μοναδική Γαλλίδα η λίμπερο Αλεξάντρα Ροσέλ, που παίζει λίμπερο!

H Mπεζιέ βρίσκεται στην 5η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, με 17 νίκες, 6 ήττες και 60-28 σετ. Έχει 51 βαθμούς και προηγούνται Μιλούζ 57, Νατν 56, Κάννες 54, Λε Κανέτ 52.

Το Halle du Four a Chaux BEZIERS είναι χωρητικότητας 750 θέσεων.