Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου

Μετά την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας με την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και πριν τον επαναληπτικό στο Ρέντη με την Μπεκεσκάμπα (3/3, 17:30), για την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών, περιλαμβάνουν στροφή στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Αίαντα Ευόσμου, το Σάββατο (29/2) στις 17:00 στο ΔΑΚ Ευόσμου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να πραγματοποιήσει ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Δηλώσεις

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη και για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Από το δεύτερο μισό της σεζόν η ομάδα έχει ανταποκριθεί στο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς».